Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

8 БУДИНОК IV КВАРТАЛУ «АКАДЕМІЧНОГО» ЗДАЛИ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ

pic
Величний, але затишний… Статусний, але водночас витончений….

8 будинок IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» - особлива новобудова. Знаходячись дещо осторонь від метушливого світу, він має всі вигоди для повноцінного сучасного життя.

Енергоефективний восьмиповерховий будинок має 3 під’їзди, в яких компактно розташували 120 квартир. Традиційно для забудов Концерну «ПОДІЛЛЯ», всі роботи виконано якісно і надійно: внутрішні комунікації, сантехнічні складові, утеплення будинку – все це слугуватиме комфорту та добробуту мешканців. Окрема «родзинка» - внутрішній двір будинку. Це власний міні-парк, де знайдуть розваги на свіжому повітрі як дорослі, так і найменші мешканці будинку. Для них тут встановлено спортивні тренажери, гойдалки, гірки , пісочниці та інші розвиваючі зони. І все це на безпечній території, адже паркувальні місця для автомобілів знаходяться з протилежного боку будинку.
Як завжди, особливої уваги приділили маломобільним майбутнім мешканцям. Зручні пандуси облаштовано біля кожного під’їзду. Власне, кожен під’їзд спроектований так, щоб мешканцям на візках було зручно дістатися до ліфта.
Навколо будинку встановили тротуарну бруківку, висадили газони і клумби. Зовсім поруч облаштують заправку для електромобілів.

Днями 8 будинок IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» здали в експлуатацію, і тому помітне пожвавлення. Вже незабаром мешканці новобудови розпочнуть ремонтні роботи в своїх квартирах, а отже невдовзі тут завирує життя.

Читайте також:

news
"АКАДЕМІЧНИЙ" АКТИВНО РОЗБУДОВУЄТЬСЯ

6 жовт. 2021 р.

Як повідомлялося раніше, будівельники Концерну «ПОДІЛЛЯ» виконують планові роботи у будинках 7, 8, 10 ІV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ».

Читати детальніше
news
В КОНЦЕРНІ «ПОДІЛЛЯ» ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ КОЗАЦТВА

14 жовт. 2021 р.

Традиційно напередодні Свята Покрови в Концерні «ПОДІЛЛЯ» вітають чоловіків.Саме тих членів колективу, які є учасниками бойових дій.

Читати детальніше