Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

"АКАДЕМІЧНИЙ" АКТИВНО РОЗБУДОВУЄТЬСЯ

pic
Як повідомлялося раніше, будівельники Концерну «ПОДІЛЛЯ» виконують планові роботи у будинках 7, 8, 10 ІV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ».
Одночасно розпочато роботи у ІІІ кварталі. За безпечним парканом, який відділяє будівельні клопоти від активного життя мешканців «АКАДЕМІЧНОГО» помітне пожвавлення. Наразі здійснюється будівництво житлового будинку №4, який матиме 111 квартир і вбудовано-прибудовані приміщення. Його введуть в експлуатацію у 2022 році.

Поруч зведуть будинок №3. Він буде вирізнятися різною поверховістю і теж матиме прибудовані приміщення. Тут згодом оселяться 125 родин. Цей будинок введуть в експлуатацію теж у наступному році.
Традиційно для забудов Концерну, ІІІ квартал прикрасять ошатно облаштовані прибудинкові зони, дитячі майданчики та атракціони, зелені насадження, алеї для прогулянок, велосипедні доріжки зручні під’їзні дороги та паркомісця.

Загалом у ІІІ кварталі району «АКАДЕМІЧНИЙ» Концерн «ПОДІЛЛЯ» побудує торговельний центр, а також 12 житлових будинків на 1400 квартир.

Читайте також:

news
ЦІНИ НА НЕРУХОМІСТЬ ЙДУТЬ ВГОРУ

24 вер. 2021 р.

Найближчим часом є всі передумови до зростання вартості квадратних метрів. Ситуацію коментує директор ТОВ «Вінінвестбуд» Віталій Антонюк.

Читати детальніше
news
ЧОМУ МЕШКАНЦІ МІСТА ОБИРАЮТЬ "АКАДЕМІЧНИЙ"

30 вер. 2021 р.

«АКАДЕМІЧНИЙ» все більше знають як район, в якому можна комфортно проживати з сім’єю та перебувати наодинці з собою.

Читати детальніше