Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

АКАДЕМІЧНИЙ ПРИКРАСИТЬ ЩЕ ОДНА ЗАБУДОВА

pic
Цей житловий будинок IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» - унікальний проект Концерну «ПОДІЛЛЯ». Забудова буде виконана в класичному архітектурному стилі, але в сучасному виконані. Вирізнятиметься забудова тим, що матиме різну поверховість будинків: кілька секцій матимуть 7 поверхів, решта – 8. Таке нестандартне будівельне рішення буде легко помітити в оточенні зеленої оази району «АКАДЕМІЧНИЙ».
Облицювання будинку традиційно виконають із застосуванням технології утеплення , що сприятиме збереженню тепла в приміщенні і хорошій звукоізоляції. Оздоблення вирізнятиме будинок з поміж інших забудов району.
Квартири забудови зручно розташують в 4 під’їздах. Вікна та балконні конструкції виконані з надійного профілю та енергозберігаючого скла. Такі складові зберігатимуть тепло в квартирах взимку і прохолоду влітку. В кожному з 4 під’їздів встановлять безшумні ліфти.
Традиційним залишається облаштування території навколо будинку. Озеленення, різноманітні зони відпочинку, майданчики для відпочинку з дітьми і спортивні куточки для дорослих – все це матиме місце по завершенню основних будівельних робіт.
Місце розташування будинку – центральна частина району «АКАДЕМІЧНИЙ». Разом з цим тут немає центральних автомагістралей і шумних доріг. Це, без перебільшення, сприяє екологічній безпеці. Водночас, транспортне сполучення дозволяє за кілька хвилин дістатися до потрібного об’єкту міста.
Всього в 5 будинку ІV кварталу буде побудована 151 квартира різного планування: від однієї до трьох кімнат, площею від 39 до 93 м. кв.
Наразі триває будівництво перших поверхів споруди. Про хід будівництва можна дізнатися із найближчих публікацій на сайті Концерну «ПОДІЛЛЯ».

Читайте також:

news
КОНЦЕРН "ПОДІЛЛЯ" ПРАЦЮЄ В ЗВИЧНОМУ РЕЖИМІ

7 квіт. 2020 р.

Не відміняючи всіх методів карантину, колектив Концерну "ПОДІЛЛЯ" відновив роботу.

Читати детальніше
news
БУДИНОК ДЛЯ ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ НА ПОДІЛЛІ

16 квіт. 2020 р.

16 будинок VIII змінюється щодня. Адже наразі тривають роботи з зовнішнього облаштування, також ведуться інші планові роботи

Читати детальніше