Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

БУДИНОК ДЛЯ ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ

pic
Такі будинки відрізняються особливим відчуттям затишку та гармонії, а наявність різної поверховості роблять їх особливими серед інших новобудов. Розробляючи проект 2 будинку IV кварталу, команда фахівців Концерну «ПОДІЛЛЯ» приділила йому максимум уваги, аби найбільш яскраві ідеї сучасного будівництва знайшли своє втілення.
Екстер'єр будинку вражає своїми простими, але водночас витонченими елементами ( цікаве розташування, естетичне життєстверджуюче кольорове рішення стін, а також оригінальні вікна та лоджії, що відкривають можливість по-іншому дивитися на оточуючий світ).
2 будинок IV квартал не безпідставно вважається одним з найкомфортніших - у ньому максимальні показники теплостійкості, гігроскопічності і звукоізоляції, а також найвищий бал з екологічної безпеки . Квартири в цьому будинку мають гарне планування і високі стелі.
А вдале розташування кімнат забезпечує затишне проживання всіх членів сім'ї.
Для більшої зручності мешканців будинку передбачено численні вигоди.
По-перше, це двосторонні ліфти, які встановлюються в будинках від Концерну «ПОДІЛЛЯ». Вони дозволяють не обмежувати пересування поверхами, та створюють певні зручності для маломобільних мешканців.
По-друге, не може залишати байдужим внутрішній майданчик. Будівельники подбали, аби на великій просторій території відпочинку були максимально враховані інтереси усіх мешканців. Особливої уваги приділили найменшим новоселам: яскраві гірки, безпечні гойдалки, оригінальні пісочниці, - певна річ, сподобаються дітлахам. А для дорослих передбачені зручні лави та тренажери для спортивних вправ.
Прогулюватися можна зручними тротуарами, які ведуть або до зеленої зони «АКАДЕМІЧНОГО», або до інших об’єктів району.
Зовсім скоро в 2 будинку ІV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» відзначать новосілля 139 родин.

Читайте також:

news
ДИТЯЧИЙ САДОК «ПАЗЛИК» ВІДКРИТО

5 вер. 2017 р.

4 вересня відбулося відкриття, якого очікували всі молоді родини «АКАДЕМІЧНОГО». Дитячий садок відтепер прийматиме своїх відвідувачів.

Читати детальніше
news
"АКАДЕМІЧНИЙ" МАЄ СВІЙ БАНК

27 лют. 2019 р.

З перших днів роботи тоговельно-побутового комплексу "БАРБАРА", було передбачено

Читати детальніше