Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

БУДИНОК ДЛЯ ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ НА ПОДІЛЛІ

pic
16 будинок VIII змінюється щодня. Адже наразі тривають роботи з зовнішнього облаштування, також ведуться інші планові роботи. Будинок був спроектований з урахуванням передових архітектурних тенденцій, при цьому було зроблено акцент на дизайні і естетичної привабливості. Він дарує багато світла і повітря завдяки особливим панорамним вікнам. Його кольова гама вигідно вирізняє новобудову. І додає оптимізму.
Проектом передбачено, що кожен квадратний метр 156 квартир справно виконує своє призначення. Це цілісна концепція комфорту, закладена архітекторами і втілена будівельниками Концерну «ПОДІЛЛЯ».
Планування будинку приємно здивує поціновувачів комфорту. Традиційно облаштують безпечний внутрішній двір і зони відпочинку. Тобто, тут є все, щоб життя було максимально приємним і безтурботним.
Буквально два кроки до центру району «ПОДІЛЛЯ». Всього кілька хвилин – і можна дістатися в торговельно-розважальний центр «ПОДІЛЛЯ Сіту», численних кафе, медичних установ, а також розвиненої сфери послуг.
З іншого боку будинку - тінистий парк, де можна погодувати білочок і навчити дитину кататися на велосипеді. Завдяки своєму унікальному розташуванню , будинок підлаштовується під будь-який стиль і ритм життя його мешканців. Іншими словами – це будинок можливостей і щасливого життя.
Здати 16 будинок VIII кварталу району «ПОДІЛЛЯ» будівельники Концерну планують достроково.

Читайте також:

news
НА ВУЛИЦІ МИКОЛАЇВСЬКІЙ З’ЯВИТЬСЯ БАГАТОПОВЕРХОВИЙ БУДИНОК

20 бер. 2020 р.

У районі «АКАДЕМІЧНОМУ» продовжуються роботи згідно плану забудови

Читати детальніше
news
КОНЦЕРН "ПОДІЛЛЯ" ПРАЦЮЄ В ЗВИЧНОМУ РЕЖИМІ

7 квіт. 2020 р.

Не відміняючи всіх методів карантину, колектив Концерну "ПОДІЛЛЯ" відновив роботу.

Читати детальніше