Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

БУДИНОК З ВИДОМ НА ПАРК

pic
1 будинок VIII кварталу району «ПОДІЛЛЯ» забудовується згідно плану. Наразі тривають роботи з прокладання мереж, будівництва, розпочинаються внутрішні оздоблення. Як і інші будинки від Концерну «ПОДІЛЛЯ», він буде утеплений згідно сучасних будівельних норм.
Останній будинок, який будує Концерн «ПОДІЛЛЯ» в цьому районі обіцяє приємно вразити своїх мешканців. Його особливість в тому, що вікна будинку виходитимуть в парк ім. Ющенка. Це – зелена оаза, де зручно гуляти з дітьми, насолоджуватися природою і навіть годувати білочок.
Лише в районі «ПОДІЛЛЯ» школа і дитячі садки розташовані в безпосередній близькості. Це заощаджує час і гарантує життя без зайвої метушні.
Тут все поруч: торговельний центр «Поділля Сіту», лікувально-діагностичні установи, численні кафе, пекарні, магазинчики. Жодних виснажливих поїздок, адже все знаходиться в хвилинній доступності.
Окрім цього, виїзди на різні вулиці дозволять уникнути транспортних заторів і вибирати зручний маршрут в будь-яку точку міста.
Кожен метр в 1 будинку VIII кварталу району «ПОДІЛЛЯ» використовуватиметься ефективно. Раціональне планування дозволить мешканцям не лише зручно умеблювати помешкання, але й почуватися комфортно на власній території.
А тим, хто шукає добротну квартиру в перспективному районі, варто поспішити: в будинку всього 138 квартир, більшість з яких вже має власників.

Читайте також:

news
В РАЙОНІ «ПОДІЛЛЯ» ЗАВЕРШУЮТЬСЯ БУДІВЕЛЬНІ РОБОТИ

18 січ. 2020 р.

Район «ПОДІЛЛЯ» став синонімом екосфери, де комфортно кожному

Читати детальніше
news
ХІД БУДІВНИЦТВА ЖИТЛОВОГО БУДИНКУ №16 VІІІ КВАРТАЛУ РАЙОНУ "ПОДІЛЛЯ"

17 лют. 2020 р.

Тривають активні роботи у 16 будинку VІІІ кварталу району “ПОДІЛЛЯ”

Читати детальніше