Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ЧИ ЗМІНЯТЬСЯ ЦІНИ НА НЕРУХОМІСТЬ?

pic
Нерухомість завжди мала високий попит. Одні купують квартири, щоб обзавестися власним помешканням, інші - щоб вигідно вкласти кошти. Для обох категорій людей залишається актуальним питання, чи зміняться ціни на квартири в найближчий час. Варто відзначити, що пересічному громадянину спрогнозувати, що саме відбувається на ринку нерухомості, непросто. Як і в будь-якому іншому питанні, варто дослухатися думки професіоналів.
Як зазначає Тимофій Гіренко, генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ», у 2018 році ціни на нерухомість були стабільними. Однак, за цей період, вартість складових будівництва ( будівельні матеріали, транспортні послуги, паливо, заробітна плата) зросли в межах 7%. Все це призводить до подорожчання готових до введення в експлуатацію об'єктів усіма учасниками первинного ринку будівництва житла.
Концерном "Поділля" також у вересні будуть переглянуті ціни на житло.
Нагадаємо, Концерн «ПОДІЛЛЯ» будує первинне житло в двох районах нашого міста – «ПОДІЛЛЯ» та «АКАДЕМІЧНИЙ». В обох районах окрім забудов багатоповерхівок, Концерном «ПОДІЛЛЯ» впорядковуються прилеглі території, будуються автодороги, створюється уся необхідна інфраструктура, яка суттєво підвищує якість життя.

Читайте також:

news
ПОДАРУНКИ ПЕРШОКЛАСНИКАМ

21 серп. 2018 р.

Юна вінничанка Анастасія Грушко вперше сяде за шкільну парту.

Читати детальніше
news
В КОЛЕКТИВІ ДОДАЛОСЯ ЗАСЛУЖЕНИХ БУДІВЕЛЬНИКІВ УКРАЇНИ

27 серп. 2018 р.

В колективі Концерну «ПОДІЛЛЯ» додалося Заслужеих будівельників України

Читати детальніше