Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ЦІНИ НА НЕРУХОМІСТЬ ЙДУТЬ ВГОРУ

pic
Найближчим часом є всі передумови до зростання вартості квадратних метрів. Ситуацію коментує директор ТОВ «Вінінвестбуд» Віталій Антонюк.
- Динаміка зростання цін на житло в новобудовах Концерну «ПОДІЛЛЯ» має вельми об'єктивні причини, - розповідає керівник фінансової компанії-партнера Концерну «ПОДІЛЛЯ».

Перш за все, це обумовлено зростанням цін на будматеріали. Подорожчали не тільки будівельні матеріали, але і кваліфікована праця на будівельних майданчиках. З початку року вартість будматеріалів виросла в межах 12-15% в залежності від категорії, а будівельно-монтажних робіт - на рівні 10-12%. Окрім цього, зростання цін на енергоресурси теж не могло не відобразитися на вартості житла.

Найшвидше зростає вартість металоконструкцій, бетону, керамоблока, утеплювача. Сьогодні часто говорять про двократне, а то і триразове зростання цін на метал і дерево через інфляцію і дефіцит сировини, проте подорожчали практично всі складові будівельного процесу.

Ціни на будматеріали на даний момент продовжують рости, враховуючи, що зараз найактивніший будівельний сезон. Але, за словами Віталія Антонюка, не виключено, що вартість металу і деревини на міжнародних ринках вже досягла свого максимуму, а тому в подальшому ціна буде знижуватися.

Що ж стосується вартості квадратних метрів, поки Концерн «ПОДІЛЛЯ» оголосив про збільшення вартості житла на 5%.
А за підсумком 2021 року нерухомість Концерну подорожчає більше, ніж в минулому році.

Фотозвіт

Читайте також:

news
ТРИ БУДИНКИ - ОДНА ІСТОРІЯ

17 вер. 2021 р.

Оаза затишку і комфорту з’явилася в районі «АКАДЕМІЧНИЙ».

Читати детальніше
news
СТИЛЬНИЙ І ЗАТИШНИЙ

21 вер. 2021 р.

6 будинок IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» здали в експлуатацію. Напевно, найбільше цієї події чекали мешканці, які обрали в цьому будинку одну з 133...

Читати детальніше