Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ЦІНИ НА НЕРУХОМІСТЬ ЗРОСТАТИМУТЬ

pic
2021 рік лихоманило сировинний та енергетичний ринки, що віддзеркалилося на вартості будівництва. Вона виросла на 30-40%, залежно від сегмента та класу. Це і далося взнаки на подорожчанні квадратного метра.
Ситуацію коментує генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко.

- Початок цього року не відрізняється стабільністю. Ціни продовжують зростати, а це не може не позначитися на вартості квартир у новобудовах. Щоб не знижувати якість свого житла, Концерн змушений підняти ціни на квадратні метри. Тому з 21 лютого ціни на квартири від Концерну «ПОДІЛЛЯ» зростуть від 4 до 10 відсотків, залежно від ступеня готовності житла.

Основна порада засновника Концерну «ПОДІЛЛЯ» – враховуйте всі складові процесу будівництва. При виборі необхідно враховувати концепцію та формат житлового комплексу, його архітектурну айдентику, просторове зонування, інфраструктуру, планувальні рішення, естетику як дому, так і району в цілому.
- Епоха квадратних метрів завершилася, - наголошує Тимофій Гіренко, - на зміну настав час життєвих екосистем та комфорту. Тепер простір для життя не обмежується лише квартирою, а складається з безлічі деталей, починаючи від інтер'єру та просторового зонування та завершуючи організацією місць дозвілля, соціально-побутової інфраструктури, рекреаційних просторів на території.

За його словами, слід також враховувати кількість зведених об'єктів, темпи будівництва на майданчиках, цікавитися якістю, екологічністю та зносостійкістю матеріалів, а також слідкувати за його принципами роботи. Це допоможе у подальшому убезпечити себе від незапланованих витрат, а також бути впевненим у доцільності придбання.

Фотозвіт

Читайте також:

news
ЗИМА - НЕ ПЕРЕПОНА ДЛЯ БУДІВЕЛЬНИКІВ

19 січ. 2022 р.

Сучасні технології будівництва дозволяють взимку не припиняти хід робіт на будівельних майданчиках.

Читати детальніше
news
ХІД БУДІВНИЦТВА 4 БУДИНКУ IІІ КВАРТАЛУ

10 лют. 2022 р.

На будівельному майданчику району АКАДЕМІЧНИЙ помітне пожвавлення. Безперервний рух автівок, переміщення вантажів кранами, жвава робота будівельників...

Читати детальніше