Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ЧОМУ МЕШКАНЦІ МІСТА ОБИРАЮТЬ "АКАДЕМІЧНИЙ"

pic
«АКАДЕМІЧНИЙ» все більше знають як район, в якому можна комфортно проживати з сім’єю та перебувати наодинці з собою. Сприяють цьому багато простору, невелика щільність забудови, наявність усієї необхідної інфраструктури.

Фахівці забудовника району Концерну «ПОДІЛЛЯ», потурбувалися, щоб архітектура району: продумані невисокі будинки, безпечне розташування паркувальних місць, двори без машин і великі дитячі майданчики створювали атмосферу затишку і спокою.
Аби майбутні мешканці планували своє життя в «АКАДЕМІЧНОМУ», Концерн «ПОДІЛЛЯ» систематично інформує про хід робіт над забудовами, чітко дотримуючись належних термінів здачі .

Як приклад, 10 будинок IV кварталу. Нині на об’єкті тривають роботи за усіма напрямками. Зовні будинок утеплюють і паралельно розпочалися оздоблювальні роботи. В середині будинку тривають роботи згідно цього етапу будівництва. Одночасно продовжується облаштування прилеглої території: встановлюються бордюрні межі, монтується бруківка, облаштовуються зони відпочинку для дорослих та малечі.
10 будинок IV кварталу як частина будинкового ансамблю є привабливим для майбутніх власників 132 квартир. А охочим придбати нову квартиру в цьому будинку варто поквапитися. Однокімнатних квартир (площею 42,78 квадратних метрів), двокімнатних (63,56 квадратних метрів) та трикімнатних (89,4 квадратних метрів) з кожним днем все менше.

В березні 2022 року 10 будинок IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» планують здати в експлуатацію.

Читайте також:

news
СТИЛЬНИЙ І ЗАТИШНИЙ

21 вер. 2021 р.

6 будинок IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» здали в експлуатацію. Напевно, найбільше цієї події чекали мешканці, які обрали в цьому будинку одну з 133...

Читати детальніше
news
ЦІНИ НА НЕРУХОМІСТЬ ЙДУТЬ ВГОРУ

24 вер. 2021 р.

Найближчим часом є всі передумови до зростання вартості квадратних метрів. Ситуацію коментує директор ТОВ «Вінінвестбуд» Віталій Антонюк.

Читати детальніше