Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ХІД БУДІВНИЦТВА 4 БУДИНКУ IІІ КВАРТАЛУ

pic
На будівельному майданчику району АКАДЕМІЧНИЙ помітне пожвавлення. Безперервний рух автівок, переміщення вантажів кранами, жвава робота будівельників - все це про динаміку зведення нового об’єкту. І допопоки не зрозуміло, яким буде ІІІ квартал, але його першу «ластівку» - 4 будинок, можна побачити із-за паркану.

Помітно, що це буде велична споруда в стилі Концерну «ПОДІЛЛЯ», яка доповнюватиме колоритний архітектурний ансамбль як кварталу, так і району загалом. Новобудова об’єднає 111 квартир, різних за параметрами та метражем, а також матиме вбудоване комерційне приміщення. Традиційно буде облаштовано прибудинкову територію, організовано внутрішній майданчик, зони відпочинку, які так необхідні для кожного мешканця.

А наразі будівельники Концерну «ПОДІЛЛЯ» працюють над об’єктом, аби згідно намічених планів наблизити термін здачі в експлуатацію житлового будинку. І як завжди, не порушити зобов’язань перед інвесторами, які довіряють Концерну «ПОДІЛЛЯ».

Читайте також:

news
2022 – РІК НОВИХ ПЕРСПЕКТИВ РАЙОНУ «АКАДЕМІЧНИЙ»

12 січ. 2022 р.

В 2022 році в «АКАДЕМІЧНОМУ» всі роботи проводитимуться згідно плану забудови району, - про це повідомив в інтерв’ю місцевому телеканалу генеральний д...

Читати детальніше
news
ЗИМА - НЕ ПЕРЕПОНА ДЛЯ БУДІВЕЛЬНИКІВ

19 січ. 2022 р.

Сучасні технології будівництва дозволяють взимку не припиняти хід робіт на будівельних майданчиках.

Читати детальніше