Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ХІД БУДІВНИЦТВА ЖИТЛОВОГО БУДИНКУ №16 VІІІ КВАРТАЛУ РАЙОНУ "ПОДІЛЛЯ"

pic
Тривають активні роботи у 16 будинку VІІІ кварталу району “ПОДІЛЛЯ”. І хоча процес триває, вже видно, що будинок буде особливим, і вигідно вирізнятиметься.
Комфорт будинку не обмежується стінами квартири. Для втілення ідеї комфортного проживання в 16 будинку VІІІ кварталу передбачено все: від зовнішнього архітектурного стилю до внутрішніх функціональних рішень. Наразі будівельники працюють над склінням житлового будинку металопластиковими конструкціями з енергозберігаючими склопакетами, утепленням фасаду, прокладання внутрішніх та зовнішніх сантехнічних та електричних мереж. Всі роботи ведуться лише надійними якісними матеріалами і складовими.
В квітні заплановано закінчення внутрішніх оздоблювальних робіт, а саме влаштування стяжки підлоги та шпаклювання перегородок.
Будинок колоритно доповнюватиме оригінальний ансамбль будинків району «ПОДІЛЛЯ». Безперечними перевагами є близькість до транспорту. Це дозволяє своєчасно і зручно потрапити в будь-яку точку Вінниці. А сусідство з зеленою оазою природи дарує безмежні можливості для прогулянок.
Запланований термін введення в експлуатацію багатоквартирного 16 будинку VІІІ кварталу - листопад 2020 року. Поспішайте! У Вас ще є можливість придбати елітне житло в районі «ПОДІЛЛЯ»!

Читайте також:

news
Відтепер торговельно-розважальний комплекс ПОДІЛЛЯ Сity має зареєстрований товарний знак

30 лист. 2019 р.

Це надає компанії низку переваг.

Читати детальніше
news
В РАЙОНІ «ПОДІЛЛЯ» ЗАВЕРШУЮТЬСЯ БУДІВЕЛЬНІ РОБОТИ

18 січ. 2020 р.

Район «ПОДІЛЛЯ» став синонімом екосфери, де комфортно кожному

Читати детальніше