Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ІДЕАЛЬНИЙ БУДИНОК ДЛЯ СВОГО МАЙБУТНЬОГО

pic
Автор будинку №3 VIII кварталу - Концерн "ПОДІЛЛЯ" не перестає приємно дивувати. Як завжди вчасно, і виключно якісно будинок здали в експлуатацію.
Відтепер вулиця Анатолія Бортняка виглядає ще яскравіше, адже фасад будинку прикрашено оптимістичним орнаментом, який вигідно вирізняє новобудову. Дев’ятиповерхівка має 3 під’їзди на 108 квартир.
Серед "сусідів" нового будинку - сучасні багатоповерхівки, де вже проживають вінницькі сім’ї. З іншого боку незабаром прийматиме школярів загальноосвітня школа.
Традиційно для усіх нових будинків облаштовано прилеглу територію: тротуар-бруківку, зручні паркінг-місця (в тому числі і для людей з обмеженими можливостями), і звісно, зону відпочинку. Тут комфортно почуватимуться і дорослі, і дітлахи: свіже повітря, затінок дерев парку імені Ющенка, дитячий майданчик з міні-атракціонами та занять спортом, віддалена від метушні територія - все це сприятиме релаксу.
Автор ідеї-проекту будинку та його втілення в життя - Концерн "ПОДІЛЛЯ".

Читайте також:

news
НОВОСЕЛИ ОТРИМАЛИ КЛЮЧІ ВІД КВАРТИР

10 квіт. 2019 р.

Будинок, що знаходиться на вулиці Миколаївській, 23 (район "АКАДЕМІЧНИЙ"), в м. Вінниця , 10 квітня 2019 року опинився в полі зору численних засобів м...

Читати детальніше
news
МІСЬКИЙ ГОЛОВА ОЗНАЙОМИВСЯ З БУДІВНИЦТВОМ ШКОЛИ В РАЙОНІ "ПОДІЛЛЯ"

24 квіт. 2019 р.

24 квітня 2019 року Вінницький міський голова Сергій Моргунов завітав на будівництво школи.

Читати детальніше