Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

КАЛИНА ЗУСТРІЧАЄ НОВОСЕЛІВ

pic
Виконана в бежевих кольорах, ця новобудова мимоволі привертає до себе увагу: цікава архітектурна ідея, втілена зусиллями працівників Концерну «ПОДІЛЛЯ». Величний і водночас гостинний, 5 будинок IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» готується приймати своїх мешканців.
Із переваг можна виділити наступні вигоди: близьке розташування новобудови до соціально важливих об’єктів інфраструктури району, велика зона відпочинку для дітей та дорослих, яка включає внутрішній майданчик з гойдалками, пісочницями , гірками, а також спортивні знаряддя і лави для відпочинку. Зовсім поруч зупинка маршрутного автобуса, отже до переваг можна додати і зручне транспортне сполучення.

Нині тут тривають останні роботи з благоустрою: будують дороги, наноситься розмітка. Попередньо виконано всі заявлені в договорах роботи в 151 квартирі.

5 будинок IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» готується приймати своїх мешканців. Символічно, що у внутрішньому дворику 5 будинку IV кварталу зацвіла калина.

Читайте також:

news
ОСОБЛИВІ ВІКНА БУДИНКІВ КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ»

29 квіт. 2021 р.

Вікна будинків Концерну «ПОДІЛЛЯ» притягують погляд, їх важко назвати звичайними вікнами.

Читати детальніше
news
ЯК РОЗБУДОВУЄТЬСЯ «АКАДЕМІЧНИЙ»

16 трав. 2021 р.

Дотримуючись графіку робіт на усіх етапах, будівельники Концерну «ПОДІЛЛЯ» продовжують розбудовувати район «АКАДЕМІЧНИЙ»

Читати детальніше