Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

КИЇВСЬКИЙ МІСТ РЕКОНСТРУЮЮТЬ ПРОФЕСІОНАЛИ

pic
За даними щорічного дослідження Міжнародного республіканського інституту, Вінниця визнана найкомфортнішим для життя містом України. І в цьому чимала заслуга будівельників. З конструктивних матеріалів компанії «Поділля-залізобетон» побудовані цілі житлові квартали, торгово-розважальні центри, школи, дитячі садки та інші значущі об'єкти. Нещодавно до них приєднався Київський міст, реконструкція якого розпочалася в березні 2017 року.

Київський міст у Вінниці був побудований в 1962 році і з тих пір капітально не ремонтувався. Експлуатувати міст з інтенсивним рухом пасажирського і вантажного транспорту стало просто небезпечно. Необхідна була масштабна реконструкція, на яку нарешті виділили кошти на загальну суму 57 млн ​​грн, в тому числі 10% - з міського бюджету, решта - з Державного фонду регіонального розвитку.

Комплексні рішення для стратегічного об'єкта

Роботи багато - планувалося замінити балки, опори, дорожнє покриття, істотно розширити пішохідну смугу, замінити освітлення. Більш того - потрібно було розробити і виготовити мостові балки певних розмірів, а також надати товарний бетон підвищеної міцності з високим рівнем морозостійкості і водопоглинання. Це завдання успішно виконала компанія «Поділля-залізобетон», яка здійснила замовлення на поставку матеріалів для Київського мосту в якості підрядної організації.

Т-образні балки сконструйовані спеціально для Київського мосту. Виготовляють цю продукцію на власному обладнанні. Опалубку для балок розробили і виготовили своїми силами - в компанії для цього є все: технічні можливості, кваліфіковані кадри, великий досвід.

Всього ж на будівництво моста поставлено понад ста Т-образних балок власного виробництва, а також понад 1000 куб. м товарного бетону високого класу В40 для бетонування мостових арок і опор. «Поділля-залізобетон» постійно вдосконалює технологічні процеси, оновлює обладнання, розширює асортимент, грамотно будує кадрову політику.

Щорічний обсяг виробництва збірного залізобетону - близько 30 тис. куб. м, неармированного бетону - 5 тис. куб. м, товарних бетонів і розчинів - 25 тис. куб. м. Випускається понад 500 видів бетонних та залізобетонних виробів - панелі перекриття, плити, колони, кільця, палі, фундаментні блоки та інше.

Устаткування Elematic для безопалубочного формування методом екструзії, стаціонарна лінія об'ємного вібропресування, сучасні верстати з виготовлення арматурних виробів, наявність власної сертифікованої лабораторії, висококваліфікований персонал, тісна співпраця з проектувальниками і архітекторами партнерських компаній - все це дозволяє проводити не тільки широкий асортимент серійної продукції, а й оригінальні вироби власної розробки.

Життя постійно ставить нові завдання - сьогодні компанія планує розширити виробництво матеріалів для дорожнього будівництва.

Фотозвіт

Читайте також:

news
НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ТРОТУАРНОЇ ПЛИТКИ, ПОРЕБРИКА ТА БОРДЮРУ

7 лип. 2015 р.

Підприємство “Поділля-залізобетон” починає випускати тротуарну плитку, поребрик та бордюр за новими технологіями

Читати детальніше
news
ВИРОБНИЦТВО МЕТОДОМ ЕКСТРУЗІЇ

4 бер. 2016 р.

Наше підприємство виробляє широкий асортиментний ряд плит перекриття методом екструзії на сучасній технологічній лінії безопалубочного формування комп...

Читати детальніше
news
ВИРОБНИЦТВО МЕТОДОМ ВІБРОПРЕСУВАННЯ

4 бер. 2016 р.

У цьому році ми ввели в експлуатацію високопродуктивну, стаціонарну, напівавтоматизованого лінію української торгової марки «БУМ», формующую бетонні в...

Читати детальніше