Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

НЕ ТАКИЙ, ЯК УСІ

pic
Вже зовсім скоро тут лунатиме щасливий сміх новоселів. А допоки тривають останні приготування до введення в експлуатацію житлового будинку 3 VIII кварталу району "ПОДІЛЛЯ" в м. Вінниці. Фасадну частину новобудови виконано молодим архітектором в строкатому європейському стилі. Вперше в забудовах Концерну «ПОДІЛЛЯ» застосовано ламінований профіль А70, який вважається одним з найкращих. Крім того, опір теплопередачі таких вікон на 25% вище нормативних значень, зовнішнє утеплення виконано мінеральною ватою з використанням силікон-силікатної системи декоративної штукатурки з високою паро проникністю. Це означає, що мешканцям новобудови буде тепло взимку і прохолодно влітку. Колір металопластикових конструкцій, які встановлено в будинку, безперечно, гармонує з загальною архітектурою будинку.
Особливу увагу буде приділено людям з обмеженими можливостями – плавні переходи, з'їзди, адаптовані під’їзди. Вздовж будинку встановлені лавочки для відпочинку, клумби, а також мережа розумного LED-освітлення, яке підлаштовується під час доби та погоду.
Також заслуговують на окрему увагу покращені в естетичному плані ліфти з зменшеним рівнем шуму.
Будинок безпосередньо межує з майбутньою школою та парком лікарні імені Ющенка, а відтак зелених насаджень тут не бракуватиме. Саме в їх затінку і облаштовано дитячий майданчик, з гойдалками, лавами, міні-атракціонами.
Відкритий простір, сучасні рішення та комфортне проживання чекає новоселів 108 квартир нового будинку від Концерну «ПОДІЛЛЯ».

Читайте також:

news
МІСЬКИЙ ГОЛОВА ОЗНАЙОМИВСЯ З БУДІВНИЦТВОМ ШКОЛИ В РАЙОНІ "ПОДІЛЛЯ"

24 квіт. 2019 р.

24 квітня 2019 року Вінницький міський голова Сергій Моргунов завітав на будівництво школи.

Читати детальніше
news
НОВИЙ БУДИНОК НА "ПОДІЛЛІ"

10 трав. 2019 р.

Пройде не так багато часу, і один з останніх будинків району "ПОДІЛЛЯ" незабаром прийматиме новоселів.

Читати детальніше