Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

НОВА РЕАЛЬНІСТЬ, В ЯКІЙ ХОЧЕТЬСЯ ЖИТИ

pic
Природа навколо нас змінила вбрання: зелений пейзаж змінився різнобарв’ям жовтих, багряних, червоних і помаранчевих кольорів - осінь в самому розпалі!
Тим часом змінюється район «АКАДЕМІЧНИЙ». Зокрема 3 житловий будинок ІV кварталу. Наразі тут триває установка вітражних конструкцій і оштукатурювання стін. Всередині будівлі теж продовжуються інженерні роботи: будинок оснащується електричними мережами, продовжується монтаж систем опалення, а також вентиляції, каналізації та водовідведення. Встановлено бруківку, триває облаштування прилеглої території.
Дитячий майданчик для маленьких мешканців буде знаходиться на спеціально облаштованій ігровій зоні, що знаходиться у внутрішньому дворику будинку. На майданчику вже встановлені гойдалки, пісочниця, на черзі монтаж лавочок, тренажерів та багато іншого.
На території житлового будинку передбачені зручності і для дорослих: лавочки, прогулянкові і велодоріжки, зелені зони і зони відпочинку для всієї родини.
Загалом, все, що потрібно для сучасного життя майбутніх новоселів знаходиться в пішій доступності: магазини і торговельний центр, дитячий садок, амбулаторія сімейної медицини, аптека, відділення банку, перукарні та салони краси, а також кав’ярні.
Фахівці Концерну «ПОДІЛЛЯ» стежать за високою якістю будівельних робіт на кожному з етапів.

Читайте також:

news
"АКАДЕМІЧНИЙ" МАЄ СВІЙ БАНК

27 лют. 2019 р.

З перших днів роботи тоговельно-побутового комплексу "БАРБАРА", було передбачено

Читати детальніше
news
ХІД БУДІВНИЦТВА РАЙОНУ "АКАДЕМІЧНИЙ"

24 жовт. 2019 р.

Будівництво багатоповерхового 3 будинку IV кварталу вийшло на фінішну пряму.

Читати детальніше