Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

НОВІ ТРАДИЦІЇ РАЙОНУ «АКАДЕМІЧНИЙ»

pic
Район «АКАДЕМІЧНИЙ» з кожним днем стає знаковим. Свій вибір на користь заміського життя роблять все більше молодих родин, які цінують високий рівень комфорту і гармонію навколишньої природи.
Дотримуючись кращих архітектурних традицій Концерну «ПОДІЛЛЯ», і використовуючи найновіші планувальні рішення і високоякісні матеріали, «АКАДЕМІЧНИЙ» змінює уяву про первинне житло.
Як приклад - 4 будинок IV кварталу на 220 квартир. Він відрізняється не тільки лаконічністю форм, але й довершеністю виконання, і що важливо – численними перевагами для своїх мешканців.
Перша за все – це критерій енергоощадності, який передбачає утеплення будинку, а отже заощадження в подальшому для своїх мешканців. Окрім цього, вражає прибудинкова територія новобудови , на якій встановлено все для прогулянок на свіжому повітрі та відпочинку: дитячі гірки, гойдалки, пісочниці. Для дорослих встановили огороджений майданчик для ігор у волейбол чи баскетбол. А вболівальники можуть зручно розміститися на зручних лавах для відпочинку.
Із зовнішнього боку будинку передбачено паркувальні місця, в тому числі і для мало мобільних мешканців. Такий підхід передбачає додаткову безпеку.
Навколишня територія проекту вимощена бруківкою, а також облаштовано клумби. Зовсім поруч усі зручності діючої інфраструктури: торговельний комплекс «БАРБАРА», амбулаторія сімейної медицини, дитячий садок, інші магазинчики та кафе.
Піклуючись про комфорт кожного мешканця, Концерн «ПОДІЛЛЯ» створює безпечний та функціональний району, в якому увага приділяється відпочинку та гармонії повноцінного життя.

Читайте також:

news
КОНЦЕРН «ПОДІЛЛЯ» ТА ТОВ «БМУ-3" УДОСТОЄНО ПРЕМІЇ «ВИБІР КРАЇНИ»

27 лист. 2020 р.

Щороку премія «Вибір країни» обирає найкращих

Читати детальніше
news
ЛОКДАУН НЕ ВПЛИВАТИМЕ НА ПРИДБАННЯ КВАРТИР ВІД КОНЦЕРНУ "ПОДІЛЛЯ"

15 груд. 2020 р.

Товариство з обмеженою відповідальністю "ВІНІНВЕСТБУД" та фінансова компанія ТОВ "ПОДІЛЛЯ-КРЕДИТ" не припинятимуть роботу під час локдауну

Читати детальніше