Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

НОВИЙ БУДИНОК IV КВАРТАЛУ ЗДАЛИ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ

pic
Район «АКАДЕМІЧНИЙ» давно став ознакою гарного смаку в питанні вибору нової квартири. І не дарма. Концерн «ПОДІЛЛЯ», забудовник району, має 25-річний досвід у будівництві не лише окремих об‘єктів, але й районів загалом. Адже житлові масиви - це свого роду системні механізми, які налаштовані працювати на комфорт своїх мешканців.

Кожен квартал району «АКАДЕМІЧНИЙ» - це мікросвіт зі своєю аурою та особливостями.

Не виняток - IV квартал, де вдало розташувалися нові багатоповерхові будинки. Доповнюючи один одного, вони створюють неповторну архітектурну композицію.

Поза сумнівом, окраса району - 9 будинок. Розташований поблизу 7 будинку, він виконаний в стилі забудов Концерну: фундаментально, оригінально і вишукано водночас.
Серед 96 квартир 9 будинку є 1, 2 та 3-кімнатні. В усіх помешканнях застосовано енергоощадні технології. Оскільки будинок живитиметься електрикою, то майбутні господарі квартир можуть бути впевнені: переплачувати за комунальні послуги їм не доведеться. Адже кожна квартира обладнана індивідуальною системою електроопалення, а усі електромережі будинку обладнані з урахуванням необхідного навантаження.
Традиційно навколо 9 будинку впорядковано прилеглу територію: покладено бруківку, зовні споруди обладнано паркомісця, а з внутрішнього боку будинку проведено озеленення клумб та газонів. Є також майданчики для ігор, занять спортом, зони відпочинку усіх мешканців будинку.

І, хоча, вільних квартир в 9 будинку lV кварталу з кожним днем менше, ще є можливість придбати омріяну оселю. Днями будинок ввели в експлуатацію, а отже можна планувати нове життя в новій квартирі!

Відділ продажу Концерну «ПОДІЛЛЯ»:
vininvestbud.koncern-podillya.com.ua

Читайте також:

news
ВВЕЛИ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ, ЯК І ОБІЦЯЛИ

25 черв. 2022 р.

Попри труднощі воєнного стану, проблеми з логістикою, постійне подорожчання будівельних матеріалів та палива, Концерн «ПОДІЛЛЯ» неухильно продовжує пі...

Читати детальніше
news
НОВИЙ БУДИНОК НА ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ

13 лип. 2022 р.

Мешканці АКАДЕМІЧНОГО спостерігають помітне виробниче пожвавлення навколо 4 будинку ІІІ кварталу.

Читати детальніше