Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

НОВИЙ БУДИНОК НА ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ

pic
Мешканці АКАДЕМІЧНОГО спостерігають помітне виробниче пожвавлення навколо 4 будинку ІІІ кварталу. Різнорівневий і незвичайний своєю архітектурою, цей будинок одразу привертає увагу. Для цього будівельники Концерну «ПОДІЛЛЯ» докладають чимало зусиль. Наразі активно відбуваються роботи за кількома напрямками: тривають штукатурні роботи, а також оздоблювання, утеплення зовнішніх стін, монтуються електричні комунікації.

В 4 будинку ІІІ кварталу передбачено 111 квартир, різних за площею та функціоналом. Традиційно кожна квартира обладнана індивідуальною системою електроопалення. Це дасть можливість самостійно регулювати температуру в помешканні та визначати витрати на опалення, а отже максимально заощаджувати.
Сучасна архітектура, зручні планування квартир, близькість до головних локацій району, наявність власних майданчиків для відпочинку та оздоровлення - в сукупності створить унікальні переваги для мешканців новобудови.

Передбачається, що 4 будинок ІІІ кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» буде зданий в експлуатацію в грудні 2022 року.

Концерн «ПОДІЛЛЯ» продовжує працювати в нашій країні, вірить в перемогу, і з перших днів війни допомагає тим, хто бореться за майбутнє всіх українців. Кожен побудований будинок в умовах війни – це крок до перемоги та підтримка економіки України.

Читайте також:

news
КУПИТИ НЕРУХОМІСТЬ ВІД КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ» МОЖНА В КРЕДИТ

17 трав. 2022 р.

Як повідомлялося раніше, Концерн «ПОДІЛЛЯ» з 14 березня відновив роботу.

Читати детальніше
news
ВВЕЛИ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ, ЯК І ОБІЦЯЛИ

25 черв. 2022 р.

Попри труднощі воєнного стану, проблеми з логістикою, постійне подорожчання будівельних матеріалів та палива, Концерн «ПОДІЛЛЯ» неухильно продовжує пі...

Читати детальніше