Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

НОВИЙ БУДИНОК – НОВІ МОЖЛИВОСТІ

pic
9 будинок стане ще одним яскравим доповненням палітри новобудов району «АКАДЕМІЧНИЙ».

І не дарма, адже він розташований в локації, де можна відчути себе захищеним від міської метушні та водночас мати всі переваги сучасного житлового району: торговельний центр «БАРБАРА», дитячий садок, медичну амбулаторію сімейної медицини, численні магазинчики та кав’ярні.

9 будинок IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» обіцяє стати особливим. Невелика кількість квартир – 96, розташовані в трьох під'їздах. Традиційно в будинку застосують усі необхідні енергоощадні технології. Тепло в квартирах зберігатимуть утеплені стіни, енергозберігаючі вікна, а також індивідуальне електричне опалення. Планування квартир зручне і комфортне, а площі мають наступні просторові характеристики: 1-кімнатна квартира від 42, 2-кімнатні від 64, а 3-кімнатні квартири від 88 квадратних метрів.

Концерн «ПОДІЛЛЯ» переконаний, що комфорт кожної квартири не закінчується за дверима, відтак робить все, аби мешканці району відчували достойний рівень сучасного життя. Традиційно навколо 9 будинку буде облаштовано бруківку, паркомісця, зелені зони, майданчики для відпочинку для дорослих та найменших мешканців «АКАДЕМІЧНОГО».

А для тих, хто вперше починає яскраве та самостійне життя у власній квартирі від Концерну «ПОДІЛЛЯ», нагадаємо: наразі до нової квартири отримуєте ще й подарунковий сертифікат для обладнання нового помешкання.

Поспішайте, адже, квартир в 9 будинку IV кварталу району «АКАДЕМІЧНОГО» лише 96.

Фотозвіт

Читайте також:

news
КВАРТИРА НОВИХ ЯКІСНИХ ФОРМАТІВ БЕЗ ПЕРЕПЛАТ І ПОСЕРЕДНИКІВ

24 лист. 2021 р.

Ринок нерухомості набирає обертів. Про це свідчить велика кількість новобудов, які з'являються як у Вінниці, так і в Україні загалом.

Читати детальніше
news
ОТРИМУЙТЕ ПОДАРУНКИ ВІД КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ»

6 груд. 2021 р.

Як відомо, новорічні дні багаті на сюрпризи.

Читати детальніше