Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ОСОБЛИВІ ВІКНА БУДИНКІВ КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ»

pic
Вікна будинків Концерну «ПОДІЛЛЯ» притягують погляд, їх важко назвати звичайними вікнами. Витончені, немов невагомі контури вікон обрамляють надійний теплоізоляційний склопакет. Як розповідає Валерій Захаров, керівник ТОВ «Інтертрейдінвест», підприємство входить до складу Концерну «ПОДІЛЛЯ». Його фахівці розробили багатоетапну технологію виготовлення особливих вікон. Тому металопластикові вироби від Концерну «ПОДІЛЛЯ» належать до преміум класу.

Та про все по порядку.
В просторих цехах ТОВ «Інтертрейдінвест» процес створення вікон відбувається, як кажуть медики, згідно протоколу. Кожен працівник знає: від певного етапу створення вікон залежить кінцевий результат. І він обов’язково має бути бездоганним. Віконні, дверні та балконні блоки виготовлюються лише із сертифікованих матеріалів і комплектуючих. Допомагає робітникам нове високотехнологічне обладнання турецького виробника «КАВАN». Під час виробництва використовуються виключно європейські стандарти контролю якості, які здійснюються на кожному етапі і після кожної операції. Підтверджують це технічні показники: опір теплопередачі 0,93м2К/Вт (при нормі ДСТУ 0,75м2К/Вт для І кліматичної зони), індекс ізоляції повітряного шуму 40дБ (норма ДСТУ – 30дБ). Ці та інші важливі параметри перевіряються щорічно під час отримання міжнародного сертифікату відповідності на вироби та проходить щорічне випробування для отримання протоколу випробування.
Кожен металопластиковий виріб проходить три обов’язкових етапи: виготовлення металопластикових конструкцій, виготовлення склопакета, і останній - збирання металопластикової конструкції та склопакета в єдиний виріб.
Перший етап об’єднує ще ряд операцій: це доставка та прийомка з контролем якості, порізка профілю та армування, установка армування в профілі з фіксацією автоматичним шуруповертом , а також, зварювання конструкцій на зварювальному автоматі КАВАN, яке дозволяє контролювати якість зварювання і правильність геометричних параметрів.
Окремої уваги слугує матеріал, з якого виготовляють металопластикові конструкції. Це профіль системи «VIKNALAND A70 (KONING)» найвищого класу «А» (преміум клас). Він має товщину зовнішніх стінок 3мм, монтажну ширину 70 мм. У Вінницькому регіоні аналогів йому немає.
Від ущільнювача теж залежать якісні характеристики виробів. У системах «VIKNALAND» використовується власний коеструдований ущільнювач EPDM - це забезпечує герметичність та шумозахист.
Фурнітура для виробництва віконних конструкцій будинків Концерну «ПОДІЛЛЯ» - предмет особливої гордості. Це відома фурнітура МАСО multi-matic - провідний європейський виробник віконної та дверної протизламної фурнітури, віконних ручок, а також фурнітури для віконниць, що відповідають сучасним вимогам комфорту і безпеки.
Сьогодні «Інтертрейдінвест» виробляє металопластикові конструкції не лише для будинків Концерну «ПОДІЛЛЯ». Новітнє технічне обладнання дозволяє виготовляти металопластикові конструкції будь-яких класів, конфігурацій і складності. На всі вироби розповсюджується гарантія 2 роки.

Читайте також:

news
ПЕРСПЕКТИВИ «АКАДЕМІЧНОГО»

16 лют. 2021 р.

Для сучасних людей, які розуміються на комфортному житті, доволі очевидно, що саме тут, в районі «АКАДЕМІЧНИЙ», який небезпідставно вважається перспек...

Читати детальніше
news
НАСОЛОДЖУЙТЕСЯ ЖИТТЯМ В «АКАДЕМІЧНОМУ»

16 бер. 2021 р.

Концерн «ПОДІЛЛЯ» оголошує про старт продажу нового будинку – одного з найяскравіших і атмосферних житлових забудов.

Читати детальніше
news
ТРИ В ОДНОМУ: ЯК ІННОВАЦІЇ ЗМІНЮЮТЬ НАШЕ ЖИТТЯ

19 бер. 2021 р.

Коли ми говоримо про нові технології, то виникають певні асоціації - це складні механізми, нано-об'єкти, дещо невидиме і складне

Читати детальніше