Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК У НОВІЙ ШКОЛІ

pic
1 вересня пролунав перший дзвоник у новій гімназії N24.
Довгоочікуване відкриття нової школи в районі «ПОДІЛЛЯ» - це подія не лише для району, але й всього міста. Розділити радість відкриття завітав міський голова Сергій Моргунов. Він підкреслив, що школярам пощастило навчатися у такому освітньому закладі.

А все тому, що побудована школа за ексклюзивним проектом з дотриманням найновіших будівельних норм та енергозберігаючих технологій.

Тимофій Гіренко, генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ», зазначив, що будувати таку школу – почесно. Будівельники прагнули, аби кожному школяреві було приємно і водночас зручно навчатися в новому освітньому закладі. А для цього консолідовано зусилля будівельників, влади, батьків та вчителів.

Перш за все вражають просторі класні кімнати, які обладнані найсучаснішими меблями і необхідним навчальним приладдям. Тут облаштовано 3 спортивні зали, тренажерна зала, актова зала, бібліотека, а також їдальня на 250 місць. Для маломобільних верств передбачено ліфт і пандуси.

Учні 1-4 класів, навчатимуться в окремому блоці з відокремленим входом і окремими майданчиками для ігор.
На прилеглій території вдало розташували мініфутбольне поле, 2 майданчики для волейболу, майданчик для баскетболу, а також майданчик зі спортивними снарядами. Є також гойдалки, лави для відпочинку та приладдя для занять спортом на свіжому повітрі.
По завершенню урочистої лінійки школярі вперше сіли за парти нової школи.
Гімназія N24 міста Вінниці розпочала свою історію!

Читайте також:

news
З ЯКИМИ ЗДОБУТКАМИ ЗУСТРІЧАЄ КОНЦЕРН «ПОДІЛЛЯ» СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

8 серп. 2020 р.

Про втілені в життя проекти, роботу в кризовий період, а також плани на перспективу розповідає Генеральний директор Концерну

Читати детальніше
news
ПОДАРУНКИ ВІД КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ»

28 серп. 2020 р.

Ще з початку проведення антитерористичної операції, Концерн «ПОДІЛЛЯ» підтримує діток, батьки яких загинули

Читати детальніше