Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ПЛАНУВАЛИ І ЗДАЛИ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ ДОСТРОКОВО

pic
Для тих, хто не згоден відкладати щастя на потім, хто високо цінує життя і постійно підвищує його якість, в оточенні розвиненої інфраструктури та зелені парку, і був створений 16 будинок VIII кварталу району «ПОДІЛЛЯ».
Він розташований в центральній частині району і вигідно відрізняється від інших забудов. Його кольорове рішення виконано в теплих тонах із застосуванням акцентів. Такий підхід створює додаткове відчуття комфорту і ексклюзивності. Забудова організована за принципом секційної периметральної забудови з внутрішнім двором. На подвір'ї новобудови організовані дитячі майданчики з безпечними гумовим покриттями. Також облаштують гойдалки, пісочниці, міні-атракціони. Передбачені також зони відпочинку для дорослих з вуличними тренажерами і лавами.
У під'їзді і прибудинковій території 16 будинки 8 кварталу району «ПОДІЛЛЯ» встановлені пандуси для візочків і маломобільних груп населення. Передбачені також спеціальні підйомники для людей з особливими потребами, за допомогою яких зручно переміщатися до ліфтів.
Головна перевага 156 готових квартир в зданому будинку - можливість отримати ключі і робити ремонт після укладення договору. Квартири в готових будинках від Концерну «ПОДІЛЛЯ» передаються покупцям з передчистовою обробкою, яка включає вхідні двері, склопакети з енергозберігаючими шибками, радіатори, виводи під сантехніку та якісну електропроводку.
Як і всі новобудови від Концерну «ПОДІЛЛЯ», 16 будинок 8 кварталу виконано за найсучаснішою технологією житлового будівництва, і панорамним склінням. Таке рішення надає новобудові парадний, урочистий вигляд, і водночас забезпечує довговічність, підвищену шумо- і теплоізоляції, морозостійкість. Прибудинкова територія традиційно вимощена тротуарною плиткою, клумби озеленені, розмічені паркувальні місця для автомобілів.
16 будинок VIII кварталу району «ПОДІЛЛЯ» готовий приймати новоселів!!!

Читайте також:

news
ПРОЕКТ «РАЙОН «АКАДЕМІЧНИЙ» В ДІЇ

8 лип. 2020 р.

Дедалі більше вінничан надають перевагу міському бетону і асфальту квартирам в приміських новобудовах

Читати детальніше
news
ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА В РАЙОНІ «ПОДІЛЛЯ» ГОТОВА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

20 лип. 2020 р.

Липень 2020 року увійде в історію району «ПОДІЛЛЯ» завершенням будівництва школи

Читати детальніше