Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ПОДАРУНКИ ДО 1 ВЕРЕСНЯ

pic
Дмитрик Павлюк завітав у гості в офіс до генерального директора Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофія Гіренка. Разом з бабусею, Людмилою Василівною та дідусем, Олегом Петровичем він прийшов на запрошення керівника Концерну. Дмитрик в цьому році стане школярем. Така подія не пройшла повз увагу Тимофія Гіренка. Адже за традицією, започаткованою керманичем Концерну «ПОДІЛЛЯ», діти, які втратили своїх батьків у АТО, отримують подарунки до знакових дат.

Сумка-рюкзак, в якій зібрано все необхідне для першокласника стане у нагоді Дмитрику. Бабуся та дідусь хлопчика не стримували емоцій:
- Ми прагнемо оточити увагою онука, адже втратили у війні сина Сергія , а Дмитрик – батька. А непідробна турбота, яку ми відчуваємо від Концерну «ПОДІЛЛЯ» додає нам сил. Ми щиро вдячні Тимофію Миколайовичу за постійну увагу.

Як відомо, з початку проведення антитерористичної операції, під опікою Концерну перебувають діти, батьки яких загинули, захищаючи мир України. Кожного місяця таким діткам виплачується матеріальна допомога, і такі стипендії нараховуються до повноліття. Наразі 46 дітей отримують щомісячні стипендії від Концерну «ПОДІЛЛЯ».

Читайте також:

news
ДЕНЬ БУДІВЕЛЬНИКА 2021

7 серп. 2021 р.

Традиційно напередодні свого свята будівельники отримують привітання

Читати детальніше
news
В «AКАДЕМІЧНОМУ» ПОБУДУЮТЬ ЩЕ ОДИН ДИТСАДОК ТА ТОРГОВЕЛЬНИЙ ЦЕНТР

19 серп. 2021 р.

Незабаром в «АКАДЕМІЧНОМУ» з‘являться нові об‘єкти, які покращать інфраструктуру району

Читати детальніше