Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ПОДАРУНКИ НА СВЯТО МИКОЛАЯ

pic
Цього дня чекають і малеча, і дорослі. Свято Миколая розпочинає новорічні дні, а отже, створює відповідний настрій. Аби він був дійсно святковим, перш за все турбуються дорослі.
Не перший рік поспіль Концерн «ПОДІЛЛЯ» дбає, аби свято Миколая запам’яталося. З перших днів проведення антитерористичної операції Тимофієм Гіренком було прийнято рішення про підтримку родин, які втратили своїх годувальників. Відтак, грошову підтримку щомісяця отримують діти до досягнення повноліття. З початку проведення АТО матеріальну підтримку отримували 63 дитини. Нині таких мешканців Вінниці й області – 50.
Та не лише стипендіями підтримує Концерн «ПОДІЛЛЯ» дітей. Свята та подарунки вже стали традиційними.
Цього разу до традиції долучився ресторан «ASTI». Саме тут відбулося свято, на яке так чекали дітлахи. За допомогою гостинних партнерів було організоване справжнє дійство. На гостей чекали численні локації, де кожен зміг змістовно провести час. Діти охоче грали в боулінг, прикрашалися аквагримом, танцювали і грали ігри з аніматорами. Охочі до приготування страв, власноруч створювали піцу (під наглядом кухарів), а приготувавши її, пригощалися.
Насамкінець свята дітки отримали подарунки від Концерну «ПОДІЛЛЯ», а також теплі слова привітань від генерального директора Тимофія Гіренка.

Читайте також:

news
В «АКАДЕМІЧНОМУ» З'ЯВИТЬСЯ ЩЕ ОДИН ДИТЯЧИЙ САДОК

15 лист. 2020 р.

В районі «АКАДЕМІЧНИЙ» незабаром побудують дошкільну дитячу установу

Читати детальніше
news
КОНЦЕРН «ПОДІЛЛЯ» ТА ТОВ «БМУ-3" УДОСТОЄНО ПРЕМІЇ «ВИБІР КРАЇНИ»

27 лист. 2020 р.

Щороку премія «Вибір країни» обирає найкращих

Читати детальніше