Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

«ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН» гарантує безпеку відвідувачам Подільського зоопарку

Подільський зоопарк – улюблене місце дозвілля вінничан. Тут охоче проводять час родинами, особливо подобається малечі споглядати за життям звірів. Аби всім було затишно і цікаво, керівники закладу дбають, щоб територія була ошатною, а перебування тварин комфортним. Особлива увага приділяється питанню безпеки. Адже у Подільському зоопарку чимало хижих тварин.
- Коли у 2017 році ми проводили тендер на виготовлення вольєра для гімалайських ведмедів, ми брали до уваги перш за все виробника, який забезпечить нам міцні, довговічні та надійні споруди, - розповідає директор Подільського зоопарку Євген Ткачик. Проаналізувавши продукцію учасників тендеру, ми зробили вибір на користь товариства з обмеженою відповідальністю «ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН». І це був лише початок нашої співпраці. Директор підприємства, Тарас Присяжнюк охоче відгукується на наші прохання. Відтак у нас з’явилися лави для відпочинку відвідувачів, огорожі і чимало іншого, що безумовно, необхідно нашому закладу.
Подробиці – у відеоматеріалі.

Читайте також:

news
ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН: В БУДІВНИЦТВІ НЕМАЄ ДРІБНИЦЬ

7 трав. 2020 р.

Хто розуміється на процесі будівництва, зазначить, що бетон – один з основних конструктивних матеріалів під час зведення новобудов

Читати детальніше