Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН: В БУДІВНИЦТВІ НЕМАЄ ДРІБНИЦЬ

pic
Хто розуміється на процесі будівництва, зазначить, що бетон – один з основних конструктивних матеріалів під час зведення новобудов. За довговічність та надійність відповідає виключно якісний бетон.
«ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН», відоме далеко за межами регіону, є лідером у своїй галузі. Сьогодні ТОВ «ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН» входить до складу Концерну «ПОДІЛЛЯ».
Тарас Присяжнюк, керівник ТОВ «ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН» розповідає, що продукція, яку виробляє підприємство, сертифіковане і гарантовано відповідає всім вимогам сучасного будівельного процесу. А це - морозостійкість, водонепроникність, міцність та інші характеристики. Ці показники контролює атестована заводська лабораторія. Вона проводить вхідний контроль сировини, контролює виготовлення сумішей і всі необхідні характеристики бетону та розчинів.
Подолавши труднощі становлення, нині підприємство є стабільним та потужним. Понад 200 працівників мають стабільний дохід і офіційну роботу. Аби краще мотивувати молодь, керівництво заводу регулярно влаштовує працівникам навчання та закордонні відрядження до колег.
Розвиваючись та вдосконалюючись, потужний гравець на будівельному ринку, ТОВ «ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН» щороку сплачує понад 34 мільйони гривень податків.
Як розповідає Тарас Присяжнюк, за останні роки завод було модернізовано, Це дає змогу забезпечувати високий рівень будівельного продукту Концерну «ПОДІЛЛЯ» .
Технологи підприємства постійно працюють над вдосконаленням продукту та впровадженням новітніх технологій, щоб забезпечити будь-які вимоги споживачів. Тому асортимент виробів постійно збільшується і нині сягає 480 найменувань. Серед них опори ЛЕП, сходові площадки та марші, паркани, огорожі, стінові кільця колодязів та каналізацій, стовпчики для садівництва, лотки дорожні водовідвідні, трамвайні плити, перегородки міжкімнатні, плити дорожні, бордюри, поребрик та тротуарна плитка і багато іншого.
Торговельні гіпермаркети «ПОДІЛЛЯ Сіту», «Анастасія», «Барбара» «Скайпарк», «Метро», «Епіцентр» обрали для свого будівництва продукцію ТОВ «ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН». Принципи надійності та якості, якими керується підприємство, мають нагоду оцінити і мешканці новобудов районів «ПОДІЛЛЯ» та «АКАДЕМІЧНИЙ», які обрали для свого життя квартири від Концерну «ПОДІЛЛЯ».

Читайте також:

news
ТАРАС ПРИСЯЖНЮК, ДИРЕКТОР ТОВ «ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН», ОТРИМАВ ЗВАННЯ «ПІДПРИЄМЕЦЬ РОКУ-2019»

5 бер. 2020 р.

Підприємство є одним із найбільших виробників залізобетонних конструкцій на ринку промислового та житлового будівництва Вінницького регіону

Читати детальніше
news
КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ» ТА ТОВ «БМУ-3» ПРИСВОЄНО ЗВАННЯ «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ»

9 квіт. 2020 р.

Національний Рейтинг якості товарів та послуг за даними Держстату України, щороку підбиває підсумки роботи підприємств різних галузей

Читати детальніше