Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

«ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН» ЗА ЯКІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ

pic
Як відомо, практично всі будівельні об'єкти зводяться за допомогою залізобетонних конструкцій. Підтвердженням цього є той факт, що кожного дня в світі виробляється близько двох мільярдів кубічних метрів залізобетонних виробів. Без них неможлива побудова офісів, житлових будинків і промислових споруд. Залізобетонні конструкції дозволяють швидко і з мінімальними фінансовими витратами зводити будинки різного ступеня складності.
Бетон володіє великою міцністю. Відтак, з’являються будівлі з довгим терміном експлуатації. До того ж бетон добре витримує перепади температури. До інших корисних характеристик цього матеріалу зараховують: морозостійкість, високу щільність, водонепроникність, вогнестійкість. Цікаво, що теплопровідність бетону в 50 разів менша, аніж у сталі, але набагато вище, ніж у цегли.
Всім цим характеристикам відповідає продукція ТОВ «ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН». Як розповідає директор підприємства Тарас Присяжнюк, залізобетонні конструкції, які випускаються, можна класифікувати за багатьма параметрами. За час безперервного вдосконалення було придумано безліч методів створення залізобетонних конструкцій із застосуванням різних технологій і сортів бетону.
Сьогодні «ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН» - один з найбільших виробників залізобетонних конструкцій на ринку промислового та житлового будівництва Вінницького регіону. Більше 500 видів бетонних та залізобетонних виробів дають можливість зводити не тільки точкові об'єкти, але цілі житлові райони.
Головне - це дотримання всіх правил і норм будівництва, які гарантують безпеку і довговічність будівлі.

Читайте також:

news
ОСОБЛИВІ ВІКНА БУДИНКІВ КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ»

29 квіт. 2021 р.

Вікна будинків Концерну «ПОДІЛЛЯ» притягують погляд, їх важко назвати звичайними вікнами.

Читати детальніше
news
ЯК РОЗБУДОВУЄТЬСЯ «АКАДЕМІЧНИЙ»

16 трав. 2021 р.

Дотримуючись графіку робіт на усіх етапах, будівельники Концерну «ПОДІЛЛЯ» продовжують розбудовувати район «АКАДЕМІЧНИЙ»

Читати детальніше