Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ПРИБУЗЬКА ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ВІТАЛА ГОСТЕЙ

pic
День Святого Миколая дав можливість працівникам Концерну «ПОДІЛЛЯ» побути чарівниками для дітей. Особливої уваги потребують діти, які мають вади здоров’я, переконаний генеральний директор Тимофій Гіренко. За його ініціативи, понад 10 років тому Концерн взяв шефство над Прибузькою загальноосвітньою школою-інтернатом. Тут виховуються 122 дитини, серед яких сироти, інваліди, позбавлені батьківського піклування. 19 грудня працівники Концерну завітали до дітей з подарунками. На знак подяки вихованці влаштували концерт. Це не єдиний день у році, коли керівники опікуються дітьми з особливими потребами. Матеріально-побутові проблеми Прибузької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату знаходяться в полі постійної уваги Тимофія Гіренка.

Фотозвіт

Читайте також:

news
ІГРОВІ МАЙДАНЧИКИ ДЛЯ ДІТЕЙ ПРИКРАСИЛИ РайонИ МІСТА

18 серп. 2016 р.

Дбаючи про благоустрій прибудинкових територій, будівельники Концерну «ПОДІЛЛЯ» не забувають і про найменших мешканців міста.

Читати детальніше
news
В КОНЦЕРНІ «ПОДІЛЛЯ» ВШАНУВАЛИ ЗАХИСНИКІВ ВІТЧИЗНИ

14 жовт. 2016 р.

Такі зібрання вже стали доброю традицією, адже 32 члени колективу брали участь у бойових діях в Афганістані, Чехії, антитерористичній операції.

Читати детальніше