Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ПРОЕКТ «РАЙОН «АКАДЕМІЧНИЙ» В ДІЇ

pic
Дедалі більше вінничан надають перевагу міському бетону і асфальту квартирам в приміських новобудовах. Причини можуть бути різними. Але в більшості при виборі такого житла вимоги зводяться до таких: це має бути зручне житло, де було б комфортно всім членам родини, включаючи найменших мешканців. Зручності інфраструктури теж займають теж не останнє місце серед вимог. Як і питання енергозбереження, а отже заощадження в подальшому.
Виходячи з численних вимог, забудовник Концерн «ПОДІЛЛЯ» втілює в життя власний проект, який відомий як район «АКАДЕМІЧНИЙ».
Цей район Вінниці має чимало переваг: багато простору і віддаленість від міського завантаження, облаштовані місця для прогулянок як всією родиною, так і з маленькими дітьми. В кожному дворі багатоповерхівок облаштовано зони відпочинку. Гойдалки, дитячі майданчики, спортивні тренажери, пісочниці та лави – до послуг мешканців. Благоустрій кожної новобудови ретельно продуманий, а отже новоселам залишається лише користуватися всіма вигодами.
До центру міста лише кілька зупинок громадського транспорту, який курсує за графіком. ТЦ «Барбара» зовсім поруч, в якому є усе необхідне: супермаркет, аптека відділення пошти, магазинчики одягу та багато іншого. Працює амбулаторія сімейної медицини.
Неабиякою популярністю в районі «АКАДЕМІЧНИЙ» користується державний дитячих садок «Пазлик», адже більшість новоселів району – це молоді родини. В планах Концерну будівництво ще однієї дошкільної установи.
Район невпинно поповнюється новобудовами. Наразі ведеться активна будівельна робота на кількох об’єктах.
Пропонуємо фоторепортаж про роботу будівельників Концерну «ПОДІЛЛЯ» в районі «АКАДЕМІЧНИЙ».

Читайте також:

news
ДОМІНАНТА «АКАДЕМІЧНОГО»

22 трав. 2020 р.

В районі «АКАДЕМІЧНИЙ» активне виробниче пожвавлення

Читати детальніше
news
16 БУДИНОК VIII КВАРТАЛУ РАЙОНУ "ПОДІЛЛЯ" ЗДАВАТИМУТЬ ДОСТРОКОВО

18 черв. 2020 р.

Навколо 16 будинку VIII кварталу завершуються роботи

Читати детальніше