Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ШКОЛА В «ПОДІЛЛІ»: СТАН БУДІВНИЦТВА

pic
Триповерховий освітній заклад, що будують в районі «ПОДІЛЛЯ», дедалі більше привертає до себе увагу. І недарма. Будівельники Концерну «ПОДІЛЛЯ» докладають максимум зусиль, аби школа була прикрасою району.
Перш за все впадає в очі оригінальний фасад школи. Він буде дзеркальним (основну його частину вже змонтовано). Окрім цього, яскраві кольори фасаду школи переплітаються в нестандартну оптимістичну мозаїку. Вона завершує роботи з утеплення стін мінеральною ватою.
Наразі виконано штукатурні, сантехнічні роботи, а також стяжки підлоги. Проведено електричні роботи, мережі інтернету та відеонагляду.
Встановлено трансформаторну підстанцію та газову котельню. Тематичний паркан школи (понад 100 метрів) виконано на замовлення.
Ведуться роботи з влаштування тротуарів та доріжок.
Крок за кроком, спільними зусиллями замовника , освітян, будівельників і проектувальників, а також за постійного контролю Вінницького міського голови Сергія Моргунова, будівництво школи триває.
А на останній сесії Вінницької міської ради, яка відбулася 30 серпня, було прийнято рішення про продовження фінансування школи в районі «Поділля» ( виділено 10 млн. грн.).
Планується, що в 2020 році школа прийматиме своїх перших учнів.

Читайте також:

news
МІСЬКИЙ ГОЛОВА ОЗНАЙОМИВСЯ З БУДІВНИЦТВОМ ШКОЛИ В РАЙОНІ "ПОДІЛЛЯ"

24 квіт. 2019 р.

24 квітня 2019 року Вінницький міський голова Сергій Моргунов завітав на будівництво школи.

Читати детальніше
news
ДОБІГАЄ КІНЦЯ ЗАБУДОВА РАЙОНУ "ПОДІЛЛЯ"

26 лип. 2019 р.

16 будинок VIII кварталу району "ПОДІЛЛЯ" обіцяє бути і оригінальним, і комфортним для проживання і відпочинку.

Читати детальніше