Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

СЬОМИЙ – ОЗНАЧАЄ ЗНАКОВИЙ

pic
Концерн «ПОДІЛЛЯ» не перший рік поспіль будує не лише окремі об’єкти, але й мікрорайони. Технології, які застосовують в Концерні, дозволяють втілювати найновіші будівельні рішення. Вони мають численні переваги: лаконічність, енергоефективність, оригінальність. Такий багаторічний досвід дозволяє відкрито заявляти про переваги новобудов від Концерну «ПОДІЛЛЯ».

Підтвердження цьому - 7 будинок IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ». Він заслуговує звання найоптимальнішого рішення для раціональних господарів. Адже обираючи квартиру в такій новобудові, власники не лише скорочують подальші затрати на комунальні платежі, але й придбають житло, яке слугуватиме не одному поколінню.

Наразі в 7 будинку IV кварталу тривають роботи за кількома напрямками. Продовжується цегляна кладка поверхів, адже будинок матиме різну поверховість.
Здійснюються електромонтажні роботи, зовнішнє та внутрішнє оздоблення, встановлюються металопластикові вікна та балконні конструкції. Згодом буде облаштовано прибудинкову територію, а також зоновано її на різновікові потреби мешканців.
Загалом в 4 під’їздах 7 будинку буде розташовано 122 квартири, серед яких 1-кімнатні, площею від 42,78 кв. м, 2-кімнатні від 63 кв. м, та 3-кімнатні квартири, площею від 89 кв. м.
Місце розташування будинку дозволить його мешканцям без перешкод діставатися до торговельного комплексу «Барбара», дитячого садка, амбулаторії сімейної медицини. В кількох хвилинній доступності знаходиться зупинка маршрутного автобуса.

7 будинок IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» вдало впишеться в архітектурний ансамбль кварталу і стане улюбленим місцем на землі для своїх мешканців.

Читайте також:

news
В «AКАДЕМІЧНОМУ» ПОБУДУЮТЬ ЩЕ ОДИН ДИТСАДОК ТА ТОРГОВЕЛЬНИЙ ЦЕНТР

19 серп. 2021 р.

Незабаром в «АКАДЕМІЧНОМУ» з‘являться нові об‘єкти, які покращать інфраструктуру району

Читати детальніше
news
ПОДАРУНКИ ДО 1 ВЕРЕСНЯ

25 серп. 2021 р.

Дмитрик Павлюк завітав у гості в офіс до генерального директора Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофія Гіренка. Разом з бабусею, Людмилою Василівною та дідусем, О...

Читати детальніше