Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ТРИ В ОДНОМУ: ЯК ІННОВАЦІЇ ЗМІНЮЮТЬ НАШЕ ЖИТТЯ

pic
Коли ми говоримо про нові технології, то виникають певні асоціації - це складні механізми, нано-об'єкти, дещо невидиме і складне. Але зміни, які вони привносять в наше життя і навколишній простір - великі і помітні.
У житловому районах «АКАДЕМІЧНИЙ» та «ПОДІЛЛЯ» всі інновації ефективні. Фотографії фасадних конструкцій прикрашають публікації, коли йдеться про забудови нашого міста. Їх демонструють як зразок, якими мають бути сучасні вікна.
Які ж таємниці, технології та можливості приховують вікна від Концерну «ПОДІЛЛЯ»?
А їх три!
По-перше, в будинках районів «АКАДЕМІЧНИЙ» та «ПОДІЛЛЯ» більшість вікон - панорамні: широкі, з «прицілом» на найкрасивіші локації району та міста.
По-друге, вони «динамічні»: розташування вікон доповнює одне одного від поверху до поверху, а це додає не тільки стильний і оригінальний вигляд фасаду будинків, а й гарантує кожному мешканцю унікальний «власний» вигляд.
По-третє, і найвагоміше: вікна будинків, які зводить Концерн «ПОДІЛЛЯ» мають енергозберігаючу функцію. Адже, склопакети віконних конструкцій складаються з шибок з різною товщиною і різним діапазоном приглушування шумів. Інноваційне енергозберігаюче скло відображає надлишок теплової сонячної енергії, максимально пропускаючи тільки світло з зовнішньої сторони, з внутрішньої сторони - перешкоджає виходу тепла з приміщення.
Окрім цього, власне виробництво віконних конструкцій дозволяє використовувати найякісніший метало-пластиковий профіль. Завдяки цьому, в квартирах новобудов Концерну «ПОДІЛЛЯ» зберігається тепло в холодну пору року, а витрати за комунальні послуги – мінімальні.
Отож, вікна від Концерну «ПОДІЛЛЯ» є яскравим прикладом того, як через призму технологій можна покращити власне життя.

Читайте також:

news
ПЕРСПЕКТИВИ «АКАДЕМІЧНОГО»

16 лют. 2021 р.

Для сучасних людей, які розуміються на комфортному житті, доволі очевидно, що саме тут, в районі «АКАДЕМІЧНИЙ», який небезпідставно вважається перспек...

Читати детальніше
news
НАСОЛОДЖУЙТЕСЯ ЖИТТЯМ В «АКАДЕМІЧНОМУ»

16 бер. 2021 р.

Концерн «ПОДІЛЛЯ» оголошує про старт продажу нового будинку – одного з найяскравіших і атмосферних житлових забудов.

Читати детальніше