Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

В «АКАДЕМІЧНОМУ» З’ЯВИЛАСЯ ЕЛЕКТРИЧНА ЗАПРАВКА АВТОМОБІЛІВ

pic
В усьому світі спостерігається стрімкий попит на електроавтомобілі. І Україна – не виняток. Причин такого ажіотажу є чимало. Це, перш за все, екологічність і відсутність вихлопних газів. Електромобілі не використовують нафтопродукти, антифризні суміші, моторні та інші масла, а, отже, не відбувається викиду шкідливих газів. Крім того, такий вид транспорту стає більш безпечним в плані експлуатації, оскільки максимально знижена його пожежо- і вибухонебезпечність. Низький рівень шуму роботи електоавтівки – ще один плюс.
Окрім вищеперерахованих,беззаперечною перевагою є низька вартість обслуговування і експлуатації. Оскільки електроенергія в рази дешевше палива для автомобілів, економія для водія в фінансовому плані очевидна.
Передбачаючи це, фахівці Концерну «ПОДІЛЛЯ» взяли до уваги той факт, що поціновувачів електроавтомобілів стане дедалі більше.

Розповідає генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко:
- Ми передбачили, що електричні заправки мають бути біля кожного нового будинку району. Ідеологія їх появи в таких місцях наступна: власник електромобіля приїжджає додому, підключає автомобіль до зарядної станції і йде по своїх справах. На прискореній зарядці в середньому за 1 хвилину накопичується енергії для пробігу на 1 км. Коли власник повертається, електромобіль вже заряджений. Погодьтеся, це зручно і до того ж економно.

Наразі в районі «АКАДЕМІЧНИЙ» вже є можливість заправити електрокар. Перша електрична заправна станція знаходиться між будинками №12 та №14 вулиці Тимофіївської.

Читайте також:

news
ПОДАРУНКИ ДО 1 ВЕРЕСНЯ

25 серп. 2021 р.

Дмитрик Павлюк завітав у гості в офіс до генерального директора Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофія Гіренка. Разом з бабусею, Людмилою Василівною та дідусем, О...

Читати детальніше
news
СЬОМИЙ – ОЗНАЧАЄ ЗНАКОВИЙ

2 вер. 2021 р.

Концерн «ПОДІЛЛЯ» не перший рік поспіль будує не лише окремі об’єкти, але й мікрорайони. Технології, які застосовують в Концерні, дозволяють втілювати...

Читати детальніше