Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ЗА КОМФОРТОМ – В «АКАДЕМІЧНИЙ»

pic
Будівництво має дуже багато особливостей і нюансів. Часом здається, що їх так багато, що врахувати всі просто неможливо. А як хочеться жити в такому будинку, щоб ні про що потім не шкодувати - щоб був район з розвиненою інфраструктурою, зручний під'їзд до будинку, великі кімнати і красивий внутрішній двір. Всім цим критеріям відповідає 10 будинок IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ».
Виконаний в стилі домобудівництва Концерну «ПОДІЛЛЯ», він, безумовно, гармонійно впишеться в загальну картину району.
Хоч і невелика, але затишна, ця новобудова доповнює архітектурний ансамбль як кварталу взагалі, так і безпосередньо вулиці.
132 квартири будинки ергономічно розташовані в 4 під'їздах. Різна поверховість - від 6 до 8, зробить будинок цікавим з архітектурної і з економічної точки зору.
Величезний досвід команди Концерну «ПОДІЛЛЯ» з проектування та реалізації комплексних проектів дозволив створити такі рішення будівництва будинків, які максимально відповідають сучасним вимогам до архітектури, дизайну, ергономіки, економічної обґрунтованості і комфорту.
До слова, про комфорт. Щоб майбутні мешканці будинку відчували себе максимально зручно в своїх квартирах, зараз посилено йдуть роботи з облаштування будинку на всіх напрямках: завершується установка вікон і балконних конструкцій, проводяться електричні та водо-комунікації, оштукатурювання внутрішніх приміщень, утеплення будинку.
Для тих, хто цікавиться квартирами в новобудовах району «АКАДЕМІЧНИЙ», хочемо повідомити, що доступні у продажу однокімнатні квартири, площею 43, двокімнатні квартири, площа яких 63,56 квадратних метрів і трикімнатні квартири, площею 89,4 квадратних метрів.
Але варто поспішити: хороші квартири від надійного забудовника мають властивість закінчуватися.

Читайте також:

news
ЯК РОЗБУДОВУЄТЬСЯ «АКАДЕМІЧНИЙ»

16 трав. 2021 р.

Дотримуючись графіку робіт на усіх етапах, будівельники Концерну «ПОДІЛЛЯ» продовжують розбудовувати район «АКАДЕМІЧНИЙ»

Читати детальніше
news
КАЛИНА ЗУСТРІЧАЄ НОВОСЕЛІВ

9 черв. 2021 р.

Виконана в бежевих кольорах, ця новобудова мимоволі привертає до себе увагу: цікава архітектурна ідея, втілена зусиллями працівників Концерну «ПОДІЛЛЯ...

Читати детальніше