Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА В РАЙОНІ «ПОДІЛЛЯ» ГОТОВА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

pic
Липень 2020 року увійде в історію району «ПОДІЛЛЯ» завершенням будівництва школи. Це найсучасніший освітній заклад, яким без перебільшення може пишатися наше місто.
Концерн «ПОДІЛЛЯ», який будував школу, планував цей об’єкт з початку забудови району. Будівельні роботи над об’єктом розпочалися у грудні 2015 року . Відтоді, протягом 2 років, фінансування будівництва в сумі 26 млн. грн. проводилось забудовником ТОВ «БМУ-3». Тоді було виконано земляні роботи, влаштування фундаментів і підземної частини, будівництво зовнішніх і внутрішніх стін і перестінків, частково вертикальне планування, зовнішні мережі побутової та дощової каналізації, а також профінансована розробка проектної документації.
Будівництво школи велось за рахунок коштів інвестора ТОВ «БМУ-3», місцевого та державного бюджетів.
Згодом, з грудня 2017р. фінансування школи проводилося за рахунок бюджетних коштів, з яких на будівельно-монтажні роботи було направлено 106 млн. грн. За цей період вдалося облаштувати покрівлю, розпочати оздоблювальні та спеціальні роботи а також благоустрій території. Фактична вартість будівельно-монтажних робіт склала 132 млн. грн.
Школа розрахована на 1200 учнів. Вона побудована з дотриманням найсучасніших енергозберігаючих технологій. В школі, окрім класних кімнат, облаштовано 3 спортивні зали, тренажерна зала, актова зала, бібліотека, а також їдальня на 250 місць. Для маломобільних верств передбачено ліфт і пандуси.
Приміщення, де навчатимуться учні 1-4 класів, розташовані в окремому блоці з відокремленим входом і окремими майданчиками для ігор.
Окремої уваги слугує прилегла до школи територія. Тут вдало розташували міні футбольне поле, 2 майданчики для волейболу, майданчик для баскетболу, а також майданчик зі спортивними снарядами. Є також гойдалки, лави для відпочинку та приладдя для занять спортом на свіжому повітрі.
Школа І-ІІІ ступенів 8 кварталу житлового району «ПОДІЛЛЯ» готова приймати школярів.

Читайте також:

news
16 БУДИНОК VIII КВАРТАЛУ РАЙОНУ "ПОДІЛЛЯ" ЗДАВАТИМУТЬ ДОСТРОКОВО

18 черв. 2020 р.

Навколо 16 будинку VIII кварталу завершуються роботи

Читати детальніше
news
ПРОЕКТ «РАЙОН «АКАДЕМІЧНИЙ» В ДІЇ

8 лип. 2020 р.

Дедалі більше вінничан надають перевагу міському бетону і асфальту квартирам в приміських новобудовах

Читати детальніше