Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ЗИМА - НЕ ПЕРЕПОНА ДЛЯ БУДІВЕЛЬНИКІВ

pic
Сучасні технології будівництва дозволяють взимку не припиняти хід робіт на будівельних майданчиках. Не полишаються роботи і в районі «АКАДЕМІЧНИЙ». Зокрема, триває планове спорудження кількох будинків IV кварталу.

Одна з новобудов - 7 будинок IV кварталу. Він помітно змінюється, а відтак вдосконалюється щодня. Нині будівельники Концерну «ПОДІЛЛЯ» встановлюють енергоефективні вікна та балконні конструкції, проводять утеплювальні, а також розпочинають оздоблювальні роботи. У внутрішній частині багатоповерхової споруди продовжуються електротехнічні роботи, а в штукатурників розпочинаються свої клопоти.

122 квартири, які розподілено у 4 під`їздах житлового будинку ергономічні та доступні для найвразливіших верств населення. Просторі коридори, адаптовані під`їзди, комфортні планування помешкань – все це робить 7 будинок гідним для вибору власної квартири.

А обрати можна помешкання в багатьох варіантах. Це 1-кімнатні квартири, площа яких від 42 кв.м. Можна розглянути 2-кімнатні помешкання, площею від 63 кв. м, а також 3-кімнатні квартири, площею 89 кв.м. Охочим придбати нову квартиру, варто поквапитися, адже здача в експлуатацію 7 будинку IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» планується влітку цього року.

Читайте також:

news
ТИМОФІЙ ГІРЕНКО ПРИВІТАВ ПОДОЛЯН З НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ

30 груд. 2021 р.

Яким був рік для Концерну «ПОДІЛЛЯ», якими досягненнями запам‘ятається і якими подіями увійде в історію

Читати детальніше
news
2022 – РІК НОВИХ ПЕРСПЕКТИВ РАЙОНУ «АКАДЕМІЧНИЙ»

12 січ. 2022 р.

В 2022 році в «АКАДЕМІЧНОМУ» всі роботи проводитимуться згідно плану забудови району, - про це повідомив в інтерв’ю місцевому телеканалу генеральний д...

Читати детальніше