Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ЗРУЧНИЙ БУДИНОК В «АКАДЕМІЧНОМУ»

pic
Район «АКАДЕМІЧНИЙ» з самого початку проектування задумувався таким, щоб у ньому було комфортно кожному мешканцю. Відтак, «АКАДЕМІЧНИЙ» сьогодні – це окрема екосистема у місті Вінниці. Кожен будинок особливий, а навколо нього формується своя, унікальна атмосфера.
Очевидно, що не стане винятком і 6 будинок IV кварталу. Хоча допоки тривають планові роботи, і неозброєним оком можна помітити: він вирізнятиметься і стане винятковим.

Перш за все виділяє будинок різна поверховість. Кілька під’їздів мають 6, а решта – 8 поверхів. Невелика кількість квартир (133) розташовані у 4 під’їздах і, традиційно для забудов Концерну «ПОДІЛЛЯ», мають розширену площу.
Наразі в 6 будинку IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» тривають роботи в усіх напрямках: з утеплення, прокладання комунікацій, штукатурці приміщень. Навколо будинку встановлюють тротуарну плитку, монтують лави для відпочинку, формують клумби.

Будинок розташований в зручному місці, в районі з розвиненою інфраструктурою, де працюють дитячий садок, амбулаторія сімейної медицини, і різноманітні сервісно-побутові служби. Зовсім поруч торговельно-побутовий комплекс «БАРБАРА» з численними магазинчиками і кав’ярнями. В архітектурному ансамблі з іншими будинками «АКАДЕМІЧНОГО», невдовзі з’явиться ще один унікальний житловий квартал, де зручно буде зростати дітям і набиратися снаги дорослим.

Щоб обрати квартиру в 6 будинку IV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ», варто поквапитися… Адже в продажу залишилися кілька однокімнатних та двокімнатних квартир. А термін здачі в експлуатацію – вересень цього року.

Читайте також:

news
ЯК РОЗБУДОВУЄТЬСЯ «АКАДЕМІЧНИЙ»

16 трав. 2021 р.

Дотримуючись графіку робіт на усіх етапах, будівельники Концерну «ПОДІЛЛЯ» продовжують розбудовувати район «АКАДЕМІЧНИЙ»

Читати детальніше
news
КАЛИНА ЗУСТРІЧАЄ НОВОСЕЛІВ

9 черв. 2021 р.

Виконана в бежевих кольорах, ця новобудова мимоволі привертає до себе увагу: цікава архітектурна ідея, втілена зусиллями працівників Концерну «ПОДІЛЛЯ...

Читати детальніше