Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

Звіт про управління ТОВ «Поділля-залізобетон» 2018

pic
Організаційна структура та опис діяльності
Товариство з обмеженою діяльністю «Поділля-залізобетон» є юридичною особою та діє відповідно до Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, законів України «Про акціонерні товариства», інших законодавчих та нормативно-правових актів України.
Акціонерами товариства є фізичні особи. Місцезнаходження: Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Сергія Зулінського, 14А.
Організаційно-правова форма – Товариство з обмеженою відповідальністю. Товариство є юридичною особою з дати його державної реєстрації та має цивільні права та обов’язки відповідно до законодавства та його Статуту.
Метою діяльності товариства є отримання прибутку за рахунок виробничої, підприємницької, комерційної та інших видів діяльності і забезпечення на цих засадах соціально-економічних потреб суспільства та зростання добробуту працівників товариства та його акціонерів.
Структура підприємства : формувальний цех, бетонно-змішувальний цех, розчино-змішувальний цех, арматурний цех, транспортний цех, ремонтно-будівельна дільниця , гранітний кар’єр.
Товариство з обмеженою діяльністю «Поділля-залізобетон» м. Вінниці – 52 роки у будівельному комплексі Вінницької області. На сьогоднішній день завод добре відомий будівельним організаціям та приватним забудовникам виробництвом конструкцій із збірного залізобетону, неармованих виробів , бетонів, розчинів, металопродукції, щебеневої продукції , різного роду промислових послуг.
Підприємство випускає більше 500 видів бетонних та залізобетонних виробів , а саме :
блоки бетонні;
фундаментні балки;
прогони;
опорні подушки;
плити перекриття багатопустотні;
екструзійні плити перекриття;
плити покриття ребристі;
плити перекриття плоскі;
східцеві марші;
східці;
плити балконів;
лотки;
плити перекриття каналів;
кільця та кришки каналізаційні;
бордюрні камені;
плити дорожні;
плити загорожі;
металокаркаси;
сітки кладки;
металеві двері та ворота;
щебені різних фракцій;
відсів;
бетони та розчини різних марок.
Для благоустрою території та фасадів будівель на підприємстві виготовляється також широкий асортимент продукції. Номенклатура випуску продукції дозволяє використовувати її у процесі всього будівельного циклу, починаючи з фундаменту. На підприємстві освоєна технологія, що дозволяє випускати практично будь-які залізобетонні вироби та бетонні блоки як серійного виробництва , так і за індивідуальним замовленнями.
Поставки здійснюються автомобільним транспортом.
Головною метою реалізації політики у сфері якості є випуск будівельної продукції , що відповідає вимогам нормативної документації і вимогам покупців. Виробництво контролюється відділом якості і лабораторією , атестованою ГП «Вінницястандартметрологія» державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики.
Спеціалізація та функціональна направленість підприємства – виготовлення залізобетонної продукції для потреб споживачів. Завантаження виробничих потужностей на 100% залежить від замовлень від покупців.

Читайте також:

news
«ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН» - УДАРНИК РОКУ

3 лип. 2015 р.

«Поділля-залізобетон» - ударник року, освоєно понад десять нових видів продукції

Читати детальніше
news
ВИРОБНИЦТВО МЕТОДОМ ЕКСТРУЗІЇ

4 бер. 2016 р.

Наше підприємство виробляє широкий асортиментний ряд плит перекриття методом екструзії на сучасній технологічній лінії безопалубочного формування комп...

Читати детальніше
news
ВИРОБНИЦТВО МЕТОДОМ ВІБРОПРЕСУВАННЯ

4 бер. 2016 р.

У цьому році ми ввели в експлуатацію високопродуктивну, стаціонарну, напівавтоматизованого лінію української торгової марки «БУМ», формующую бетонні в...

Читати детальніше
news
КИЇВСЬКИЙ МІСТ РЕКОНСТРУЮЮТЬ ПРОФЕСІОНАЛИ

16 лют. 2018 р.

Київський міст реконструюють професіонали - нові орієнтири «Поділля-залізобетону»

Читати детальніше