Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

8 БУДИНОК ІІІ КВАРТАЛУ АКАДЕМІЧНОГО ЗДАЛИ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ

pic
Ошатний, розкішний, стильний. Так можна охарактеризувати новобудову району АКАДЕМІЧНИЙ, яка знаходиться за адресою: вулиця Олександрівська, 5. Багатоповерхова житлова споруда виконана в найкращих традиціях Концерну «ПОДІЛЛЯ» і давно привертає увагу містян.
Цей енергоефективний будинок об’єднав 119 квартир, різних за метражем та плануванням. Традиційно кожна квартира максимально підготовлена до ремонтних робіт майбутніх власників: виконано штукатурну стяжку, розведення електрики та води, домофон, а також встановлено надійні металопластикові конструкції.
Окремо варто зазначити, що будинок має зручне розташування до всіх вигод інфраструктури: дитячого садка, амбулаторії сімейної медицини, торговельного комплексу «БАРБАРА», зупинок громадського транспорту.
Окремої уваги фахівці Концерну приділяють дозвіллю мешканців. У внутрішньому майданчику 8 будинку ІІІ кварталу зосереджено різноманітні локації для розвитку та відпочинку дітлахів, а також їх батьків.
Днями будинок здали в експлуатацію, і в усіх бажаючих з’явилася нагода придбати омріяну квартиру. А отже довгоочікувані новосілля невдовзі відзначать усі, хто мріяв про власну квартиру від Концерну «ПОДІЛЛЯ».

Читайте також:

news
«єОселя» ЗДІЙСНЮЄ МРІЇ

10 лист. 2023 р.

Майже рік працює програма «єОселя». Інтерес до програми не згасає, адже українці можуть придбати житло під іпотеку

Читати детальніше
news
КОНЦЕРН ПОДІЛЛЯ БУДУЄ ДИТЯЧИЙ САДОК

13 лют. 2024 р.

Як відомо, поняття розвиненої та зручної інфраструктури включає в себе не лише кав’ярні та спортивні майданчики

Читати детальніше