Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

БУДІВНИЦТВО ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

pic
З початком повномасштабної війни будівництво житла в нашій країні суттєво скоротилось. Багато забудовників припинили свою діяльність, а ті хто продовжує працювати, зосередились на завершенні раніше розпочатих об’єктів з високим ступенем готовності. Концерн «ПОДІЛЛЯ», який не безпідставно вважається потужним забудовником на ринку нерухомості Вінниччини, в березні минулого року відновив роботу.
Колектив Концерну не лише працює одразу на кількох об’єктах району «АКАДЕМІЧНИЙ», але й попри відомі труднощі, вчасно виконав усі свої зобов’язання перед інвесторами.
Ситуацію коментує генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко:
“В умовах різкого зростання собівартості будівництва, зниження попиту на житло, нехватки робочих рук, адже значна кількість наших працівників вступили до лав ЗСУ, ми робимо все від нас залежне, аби зберегти технологічний ланцюг виробництва, починаючи від проектування, і завершуючи здачею об’єкта в експлуатацію.
Наразі ми проектуємо 2 житлових будинки, виконуються роботи по облаштуванню фундаменту 7 будинку ІІІ кварталу, розпочали роботи над зведенням другого дитячого садка на 240 місць, ведеться цегляна кладка 8 будинку, а в 3 будинку ІІІ кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» тривають оздоблювальні роботи. Він готується до введення в експлуатацію в ІІІ кварталі цього року.
Слід зазначити, що Концерн «ПОДІЛЛЯ» пропонує квартири тільки в будинках, введених в експлуатацію. Іншими словами, будинки від Концерну «ПОДІЛЛЯ» повністю готові до повноцінного життя своїх мешканців. Отож майбутні власники мають можливість за лічені місяці завершити ремонт, облаштувавши власне помешкання під свої уподобання і проживати в сучасному енергоефективному будинку. Хотілося б додати, що власник нової квартири одразу отримує повний пакет документів про право власності.
Також ми беремо активну участь в програмі «Є-житло», продовжує діяти започаткована нами пільгова програма придбання житла для учасників бойових дій. А для тих, хто не має можливості одразу придбати квартиру, діє кредитна програма.
Паралельно вивчаємо перспективи будівельного ринку, моніторимо тенденції нашого регіону. Ми віримо у перемогу, та перспективи українського бізнесу в цілому, і будівництва зокрема”, - підкреслює Тимофій Гіренко.

Читайте також:

news
ГОТОВУ КВАРТИРУ ВІД КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ» МОЖНА ПРИДБАТИ В КРЕДИТ

25 бер. 2023 р.

Якщо є бажання вирішити квартирне питання, а коштів бракує, - на допомогу приходить альтернативне рішення

Читати детальніше
news
ЯКІ ДОКУМЕНТИ ОТРИМУЮТЬ ПОКУПЦІ КВАРТИР ВІД КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ»

14 квіт. 2023 р.

Питання законності придбання нерухомості завжди викликало певне занепокоєння. І не дарма...

Читати детальніше