Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

НОВИЙ БУДИНОК - НОВА ІНВЕСТИЦІЯ

pic
Одна з останніх новобудов Концерну «ПОДІЛЛЯ» - 4 будинок ІІІ кварталу. Незважаючи на численні труднощі, його здали в експлуатацію в призначені терміни, і тим самим дотримали зобов‘язання перед інвесторами.
Пропозиція орієнтована як на активних людей, які шукають привабливе місце для життя, так і для тих, хто цінує комфорт, простір і спокій.
4 будинок ІІІ кварталу знаходиться в самому центрі району «АКАДЕМІЧНИЙ». В хвилинній доступності основні об‘єкти інфраструктури: торговельний комплекс «БАРБАРА», амбулаторія сімейної медицини, численні магазинчики і кав‘ярні.
Окремої уваги слугує прибудинкова територія. Прилеглий до будинку майданчик об‘єднує все для повноцінного відпочинку: безпечні дитячі гірки, гойдалки, пісочниці, різноманітне спортивне приладдя. В окремій локації розташовано баскетбольний майданчик, завбачливо огороджений високим прозорим парканом.
Пройде зовсім трохи часу і мешканці зможуть милуватися зеленими насадженнями, дбайливо висадженими на клумбах.

До складу 4 будинку ІІІ кварталу увійшли квартири з різноманітними плануванням і площами. Про їх особливості охоче повідають у відділі продажу Концерну «ПОДІЛЛЯ».
vininvestbud.koncern-podillya.com.ua

Читайте також:

news
ЗДАЛИ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ БУДИНОК В ОБІЦЯНІ ТЕРМІНИ

27 груд. 2022 р.

Попри відомі труднощі воєнного часу, логістичні складнощі та постійні фінансові коливання, Концерн «ПОДІЛЛЯ» продовжує працювати

Читати детальніше
news
ТИМОФІЙ ГІРЕНКО НАЗВАВ ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ КОНЦЕРНУ НА 2023 РІК

4 січ. 2023 р.

Генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко в інтерв‘ю одному з телеканалів поділився планами на найближчий період

Читати детальніше