Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ВИРОБНИЦТВО МЕТОДОМ ЕКСТРУЗІЇ

pic
Наше підприємство виробляє широкий асортиментний ряд плит перекриття методом екструзії на сучасній технологічній лінії безопалубочного формування компанії «Elematic Oy Ab» (Фінляндія). Це багатолосні попередньо напружені плити, виготовлені з важкого бетону методом стендового екструзійного безперервного формування. Головна відмінність методу екструзії полягає в тому, що екструдер здійснює формовку плити за допомогою тиску, за рахунок чого суміш ущільнюється набагато краще і одержаний бетон має більш високі експлуатаційні характеристики. Плити перекриття безопалубного формування можуть використовуватися для облаштування несучих конструктивних елементів перекриття і покриття будівель і споруд різного призначення .

Плити, виготовлені методом екструзії, використовують в будівництві житлових і промислових об'єктів з несучими стінами з цегли або блоків, а також в каркасних і каркасно-монолітних будівлях. Плити можуть використовуватися в якості перекриття в будинках, що зводяться відповідно до діючих проектних вимог. Вони є альтернативою плитам, виготовленим по агрегатно-поточній або конвеєрноій технології. Це відкриває великі можливості для проектування сучасних будівель торговельних комплексів, паркінгів, об'єктів промисловості, де необхідний вільний внутрішній простір. Плити мають абсолютно однаковий прогин і виглядають значно краще - у них набагато більше рівна поверхня. Будівельникам немає потреби, в подальшому вирівнювати стелю при монтажі.

Плити легше традиційних на 5-10%. Внаслідок цього, знижуються витрати на транспортування, - завантаження транспорту збільшується на 10%. Технологія виробництва забезпечує суворе дотримання заданих геометричних параметрів. Продукція, виготовлена в заводських умовах, відповідає всім стандартам. Плити виготовляються з важкого бетону згідно з ДСТУ Б В.2.7-43-96, середньої щільності від 2200 до 2500 кг/м3 і класу по міцності на стиск В35.

Висота плити – 220 мм.
Довжинка плит: від 2 до 9,6 м.
Ширина плити - 1200 мм.

Характеристичні значення рівномірно розподілених тимчасових навантажень на плити (без урахування власної ваги плит) 800 кг/м2. При підйомі і проведенні монтажних робіт по безпетлевіми плитами застосовуються спеціальні етраверси з кліщовими захоплюючими пристроями.

Переваги даної лінії і продукції
• Лінія з виробництва плит перекриттів виготовлена, змонтована і запущена в експлуатацію фінської компанії «Elematic» - світовим лідерів з виробництва устаткування для ЗБВ.
• Якість виробів обумовлено технологією - метод «екструзії» гарантує формування якісного тіла плити, на відміну від усіх інших методів, де зустрічаються нерівності і раковини.
• Широкий діапазон виготовлення плит перекриттів різної довжини (від 2 м до 9,6 м).
• Є можливість нарізки плит перекриттів нестандартних розмірів і під різним кутом.

Читайте також:

news
НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ТРОТУАРНОЇ ПЛИТКИ, ПОРЕБРИКА ТА БОРДЮРУ

7 лип. 2015 р.

Підприємство “Поділля-залізобетон” починає випускати тротуарну плитку, поребрик та бордюр за новими технологіями

Читати детальніше
news
ВИРОБНИЦТВО МЕТОДОМ ВІБРОПРЕСУВАННЯ

4 бер. 2016 р.

У цьому році ми ввели в експлуатацію високопродуктивну, стаціонарну, напівавтоматизованого лінію української торгової марки «БУМ», формующую бетонні в...

Читати детальніше