Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

НОВОРІЧНЕ ДІЙСТВО ДІТЯМ ВІД КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ»

pic
Свято дітям захисників нашої країни влаштували в ресторані АSTI. Ідея такого зібрання належить генеральному директору Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофію Гіренку. Нині з очолюваного ним колективу проходять службу 54 воїни. Приділити увагу їх родинам та дітям в новорічні дні - особливо знаково.
Відтак, 6 січня в АSTІ було гамірно. Санта, Ельфи та інші казкові герої розважали дітлахів. Вони мали нагоду змагатися в конкурсах, танцювати та співати, грати в ігри, а також отримати в подарунок від аніматорів малюнок-аквагрим. Захвату додали експерименти, в яких кожен бажаючий міг випробувати себе як маленький науковець, щоправда під керівництвом досвічених наставників-«хіміків». Старші учасники дійства мали нагоду позмагатися в боулінг. А ресторан АSTІ щедро пригощав своїх гостей смаколиками.
Ми вдячні кожному герою, який стоїть на варті нашого спокою. Ще з 2014 року позиція нашого колективу є незмінною – наближати Перемогу. І ми все робимо для того, аби це стало реальністю найближчим часом. А сьогоднішній захід – це маленька подяка нашим воїнам, а також їх родинам в новорічні дні, - зазначає генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко.
Окрім яскравих емоцій кожен учасник дійства отримав подарунок від Концерну «ПОДІЛЛЯ».

Читайте також:

news
«єОселя» ЗДІЙСНЮЄ МРІЇ

10 лист. 2023 р.

Майже рік працює програма «єОселя». Інтерес до програми не згасає, адже українці можуть придбати житло під іпотеку

Читати детальніше
news
ПРІОРИТЕТИ КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ» ЗАЛИШАТЬСЯ НЕЗМІННИМИ

28 груд. 2023 р.

Як підкреслив генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко, очолювана ним компанія працюватиме задля Перемоги

Читати детальніше