Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

БУДИНОК ДЛЯ РОДИННОГО ЖИТТЯ ТА ЗМІСТОВНОГО ВІДПОЧИНКУ

pic
Висока якість будівництва надійно збудованого, утепленого, з потужними комунікаціями житла, та вигоди розвиненої інфраструктури, - все це про 4 будинок ІІІ кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ». Розташований він в центральній частині одного з найбільш перспективних і сучасних районів міста. Оригінальне архітектурне рішення вигідно вирізнятиме новобудову не лише в кварталі, але й загалом в районі «АКАДЕМІЧНИЙ».

В 4 будинку ІІІ кварталу встановлюють електричне опалення. Це дасть можливість власникам квартир не лише заощаджувати, але й дистанційно встановлювати температуру в помешканні за допомогою смартфону.
Ще одна беззаперечна перевага електричного опалення - можна отримати максимальну економію за «нічним тарифом», використовуючи переваги багатозонального лічильника електроенергії та функції програмування роботи системи.
Наразі тут завершуються зовнішні утеплювальні і оздоблювальні роботи, тривають внутрішні будівельні роботи.
Окрім цього, наразі упорядковується прибудинкова територія: триває підготовка до облаштування тротуарної бруківки, розмічаються під’їзні дороги. З внутрішнього боку будинку облаштують локацію для відпочинку – функціональні, безпечні майданчики для відпочинку з дітками, а також активних занять спортом. Традиційно передбачено озеленення.
Будинок зручно розташований для відвідувань усіх закладів інфраструктури: до амбулаторії сімейної медицини, торговельного центру, дитячих садків, кав’ярень - кілька хвилин пішки. Зовсім поруч зупинка маршрутних та муніципальних автобусів.

Мине кілька місяців і Концерн «ПОДІЛЛЯ» сповістить про здачу в експлуатацію 4 будинку ІІІ кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ».

Читайте також:

news
ПЛАНУЄТЬСЯ СТВОРЕННЯ ОСББ

13 серп. 2022 р.

Аби ефективніше впливати на життя в багатоквартирній новобудові, а, отже, робити своє мешкання більше комфортним, створена така форма управління буд...

Читати детальніше
news
МЕШКАНЦІ 7 БУДИНКУ СТВОРИЛИ ОСББ

19 серп. 2022 р.

Як повідомлялося раніше, мешканці 7 будинку ІV кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ» планували створити ОСББ

Читати детальніше