Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ДЕНЬ КОЗАЦТВА – ТРАДИЦІЯ КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ»

pic
Свято Покрови свого часу було одним з найголовніших свят козаків, за що воно отримало другу назву – Козацька Покрова. Вшанування її, захисниці від ворогів, а також покровительки українського війська, - має глибоке коріння.

- Сьогодні цей день набув особливого значення, - підкреслює генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко. Перш за все - це шана тим, хто зі зброєю в руках захищає нині кордони нашої країни. Таких мужніх воїнів в Концерні «ПОДІЛЛЯ» - 93. Вони всі в мирний час працювали в нашому колективі на різних ділянках. А наразі виконують свій обов’язок.
Свято Покрови для нас особливе. В цей день ми відзначаємо своїх захисників і дякуємо за можливість працювати в такий непростий час.

Традиційно від Концерну «ПОДІЛЛЯ» кожен захисник отримав відзнаку. І хоча цього разу не було звичних святкових зборів, всі воїни одержали матеріальну винагороду за свою непросту працю.
Адже ці люди стали мирними воїнами і надійними захисниками Батьківщини, а їх діяльність – прикладом мужності та патріотизму.

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Читайте також:

news
ЗНИЖКИ НА ПРИДБАННЯ ЖИТЛА ДЛЯ ВОЇНІВ ЗСУ

8 жовт. 2022 р.

Збройні Сили України, завдячуючи мужності та військовому професіоналізму, щодня дають гідну відсіч ворогу, звільняючи наші міста і села від рашиської...

Читати детальніше