Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ДОБІГАЄ КІНЦЯ ЗАБУДОВА РАЙОНУ "ПОДІЛЛЯ"

pic
16 будинок VIII кварталу району "ПОДІЛЛЯ" обіцяє бути і оригінальним, і комфортним для проживання і відпочинку. Престижне розташування будинку в найсучаснішому і респектабельному районі міста свідчить про статус його власників. Отож тут проживатимуть ті, хто цінує насамперед якість, надійність і безпеку.
Цікавим обіцяє бути фасад будинку. Скляні конструкції вікон і лоджій виконані в стильному темно-коричневому кольорі. Це надаватиме будинку особливого вигляду.
Проектом передбачено всього 4 під’їзди будинку. Переміщення між 9 поверхами здійснюватимуть безшумні ліфти. Новітні технології дозволяють за лічені секунди доставити пасажирів на будь-який рівень будинку.
Простора зона відпочинку - невід’ємна складова облаштування прилеглої територій будинків від Концерну «ПОДІЛЛЯ». Це перш за все внутрішній двір, де розташують клумби, тротуари, лави для сидіння, гойдалки для дітлахів, тренажери для поціновувачів спорту та інше приладдя.
Раціональні рішення для інженерних систем будинку дозволяють забезпечити мешканцям 16 будинку VIII кварталу максимально комфортне і безпечне проживання, а також оптимізувати витрати на експлуатацію.

Фотозвіт

Читайте також:

news
МІСЬКИЙ ГОЛОВА ОЗНАЙОМИВСЯ З БУДІВНИЦТВОМ ШКОЛИ В РАЙОНІ "ПОДІЛЛЯ"

24 квіт. 2019 р.

24 квітня 2019 року Вінницький міський голова Сергій Моргунов завітав на будівництво школи.

Читати детальніше
news
НОВИЙ БУДИНОК НА "ПОДІЛЛІ"

10 трав. 2019 р.

Пройде не так багато часу, і один з останніх будинків району "ПОДІЛЛЯ" незабаром прийматиме новоселів.

Читати детальніше