Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

ХІД БУДІВНИЦТВА 3 БУДИНКУ ІІІ КВАРТАЛУ РАЙОНУ «АКАДЕМІЧНИЙ»

pic
Активно продовжуються роботи у 3 будинку ІІІ кварталу району «АКАДЕМІЧНИЙ». Зокрема, фахівці Концерну «ПОДІЛЛЯ» продовжують роботу над внутрішніми роботами новобудови. Цей процес виконано вже понад 50%. Продовжується утеплення зовнішніх стін. Паралельно з цими роботами, у кожній квартирі проводяться електротехнічні роботи.
Також продовжуються роботи з облаштування прилеглої території: починається укладання тротуарної плитки, бордюрів, озеленяються клумби,
Ще одна «родзинка» проекту – єдність із новобудовою навпроти. Із 4 будинком ІІІ кварталу об'єднує спільний внутрішній двір. Він не тільки служить великою локацією відпочинку для дітей та дорослих, а й зоною для заняття різними видами спорту на свіжому повітрі. Будівельники Концерну «ПОДІЛЛЯ» потурбувалися про те, щоб мешканцям будинків було безпечно та приємно проводити дозвілля.
Якщо говорити про квартири, то їх у новобудові 125, більшість з яких будуть 1- та 2-кімнатними. Але тут можна підібрати і більш просторі варіанти: 3-кімнатні квартири.
Всі планування квартир будуть досить зручними та просторими, а сам будинок вже привертає увагу. Він знаходиться в хвилинній доступності до зупинок маршрутних таксі, тролейбуса, дитячого садка та торгового комплексу «БАРБАРА». Усі роботи йдуть згідно плану будівництва і будуть завершені в ІІІ кварталі цього року. Тоді ж будинок отримає свідоцтво про введення об’єкту в експлуатацію, а бажаючі зможуть придбати власну квартиру в 3 будинку ІІІ кварталу району "АКАДЕМІЧНИЙ".

Читайте також:

news
ЯКІ ДОКУМЕНТИ ОТРИМУЮТЬ ПОКУПЦІ КВАРТИР ВІД КОНЦЕРНУ «ПОДІЛЛЯ»

14 квіт. 2023 р.

Питання законності придбання нерухомості завжди викликало певне занепокоєння. І не дарма...

Читати детальніше
news
БУДІВНИЦТВО ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

18 трав. 2023 р.

Ситуацію коментує генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко

Читати детальніше