Лідер будівництва Вінниччини

пн-пт з 8:30 до 17:30

сб-нд - вихідний

МЕШКАНЦІ 9 БУДИНКУ ІV КВАРТАЛУ РАЙОНУ АКАДЕМІЧНИЙ СТВОРИЛИ ОСББ

pic
Повноцінно керувати спільним майном, самостійно формувати бюджет і штатний розклад, визначати внески на утримання будинку, обирати постачальників комунальних послуг, а також повністю контролювати використання своїх коштів можуть відтепер мешканці 9 будинку ІV кварталу району АКАДЕМІЧНИЙ.
Збори, які відбулися 31 січня, вирішили створити об`єднання співвласників багатоквартирного будинку. Тим самим співвласники новобуду, який знаходиться за адресою вулиця Тимофіївська, 18, будуть спільно керувати будинком.
Щоправда, згідно законодавства, ці повноваження співмешканці будинку покладають на керівні органи ОСББ. Загальні збори обрали правління, голову ОСББ, а також ревізійну комісію, яка здійснюватиме контроль за фінансово-господарською діяльністю.
Отож, мешканці 9 будинку ІV кварталу району АКАДЕМІЧНИЙ відтепер спільно покращуватимуть життя в новобудові, а керівництво ОСББ реагуватиме на проблеми співвласників.

Фотозвіт

Читайте також:

news
ТИМОФІЙ ГІРЕНКО НАЗВАВ ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ КОНЦЕРНУ НА 2023 РІК

4 січ. 2023 р.

Генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко в інтерв‘ю одному з телеканалів поділився планами на найближчий період

Читати детальніше
news
НОВИЙ БУДИНОК - НОВА ІНВЕСТИЦІЯ

21 січ. 2023 р.

Одна з останніх новобудов Концерну «ПОДІЛЛЯ» - 4 будинок ІІІ кварталу

Читати детальніше